Marvel yıldızı Sebastian Stan’dan Donald Trump olur mu?

ABD eski başkanı Donald Trump'ın hayatı beyazperdeye geliyor. Trump'ın 70 ve 80'li yıllarda nasıl bir emlak imparatorluğu yarattığını anlatacak filmde Trump'ın gençliğini Sebastian Stan canlandıracak. Kadroda Jeremy Strong ve Maria Bakalova da var.

Kültür Sanat 2 Aralık 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski başkanı Donald Trump’ın hayatı film oluyor. ‘Kutsal Örümcek/Holly Spider’ filmi ve ‘The Last of Us’ dizisinin yönetmeni Ali Abbasi’nin çekeceği ‘The Student/Öğrenci’ izleyicileri 70 ve 80’li yılların New York’una götürecek.

Şahsına münhasır saçları ve görünümüyle dikkat çeken Trump’ı canlandıracak isim ise Marvel filmlerinin Bucky Barnes’ı (Kış Askeri) Sebastian Stan. Film, eski başkanın o dönemde emlak piyasasına atılma süreci ve nasıl bir imparatorluk yarattığını anlatacak. ‘The Student’ ayrıca Trump’ın avukatı Roy Cohn ile ilişkisinin bilinmeyen yönelerini de takip edecek.

Stan, ‘Gossip Girl’dizisindeki rolü Chace Crawford rolüyle dizinin fenomen oyuncularından biriydi.

Senaryoda ise Fox News’un ABD’nin en çok izlenen haber kanalı olma hikâyesini anlatan ‘The Loudest Voice’ dizisini de yazan Gabriel Sherman imzalı olacak. Kuşağının çok yönlü oyuncularından Stan’in yanı sıra avukat Roy Cohn’u ‘Succession’ın Emmy ödüllü yıldızı Jeremy Strong; eski başkanın eşi Ivana Trump’ı ise Maria Bakalova’nın canlandıracağı açıklandı.

Donald Trump’ın kariyerinin ilk dönemlerini anlatacak filmin zamanlaması da bir hayli manidar. Zira eski başkan şu sıralar New York’ta dolandırıcılık iddiasıyla birden fazla suçlamayla yargılanıyor. Ayrıca Trump hâlâ, 2024 yılında gerçekleşecek seçimlerde Cumhuriyetçilerin önde gelen adaylarından. Tüm bunların yanı sıra Sebastian Stan’in nasıl bir Trump olacağı da merak konusu.

Donald Trump’ın başı fena halde beladaDonald Trump’ın başı fena halde belada

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.