Dev indirim: Herkes okusun diye Şeyma Subaşı’nın kitabı 5 TL!

Şeyma Subaşı'nın kaleme aldığı kitabında dev indirim. 2019 yılında yayınlanan ve Subaşı'nın hayatından kesitler taşıyan kitabın fiyatı alışveriş sitesinde yüzde 93 indirimle 5 liraya kadar düştü. Kitap 69 TL'ye satılırken böylesi bir indirimin gelmesi şaşırtıcı bulundu.

Kültür Sanat 11 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Şeyma Subaşı’nın 2019 yılında görkemli bir tanıtımla duyurduğu kitabının fiyatı bir alışveriş sitesinde büyük indirime girdi! Ünlü ismin hayatından kesitler anlattığı kitabı ‘Sadece Şeyma’ alışveriş sitesinde yüzde 93 indirimle 5 liradan satışa sunuldu. Artan enflasyon ve kağıt maliyeti nedeniyle kitap fiyatlarında yaşayanan büyük artışın aksine gerçekleşen bu dev indirim dikkat çekti!

Şeyma Subaşı’nın kitabı sosyal medyanın da gündeminde

‘Sadece Şeyma’nın fiyatının 69 liradan 5 liraya düşmesi sosyal medya kullanıcılarının da dikkatinden kaçmadı. Kitap yayınlandığı 2019 yılında da içeriğiyle gündem olmayı başarmıştı. Ünlü ismin anekdotları kadar kitapta yer verdiği cümleler de o dönem epeyce konuşulmayı başarmıştı. Yayın dünyasında genel uygulama satılmayan kitapların elden çıkarılması için ucuza okura sunulması. 176 sayfalık kitabın günümüz koşullarında ortalama satış fiyatı 100 TL civarındayken Şubaşı’nın kitabının 5 TL’ye satılması bu uygulamayı akıllara getirdi.

Şubaşı ilk çıktığı zaman kitaba yönelik eleştiriler gelince “Arkadaşlar merhaba; buradan ‘Sadece Şeyma’ kitabı ile alakalı bir şey söylemek istiyorum. Sanırım hala anlaşılmamışım. Kitabı ben yazmadım, ben kaleme almadım. Ben çok başarılı editörlerimize kendimi anlattım. Üç ay içerisinde beş buluşma ve beş saat anlatmayla onlar kaleme aldılar ve yazdılar. Sadece bunu söylemek istedim. Sanırım yanlış anlaşılıyor. Ben edebiyatçıyım demedim. Sizler benim hayatımı merak ettiniz, haftada yaklaşık 130-140 milyon kişi kişi benim profilime bakıyor oldu ve ‘Sadece Şeyma kitabı bu şekilde çıktı. Sizler sayesinde… Umarım kitabı beğenirsiniz” açıklaması yapmıştı.

Birkaç ay önce Mısırlı iş insanı MohammedAlsaloussi ile dünya evine giren Şeyma Subaşı, yazdığı kitabın yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıklıkla söz ettiriyor. Hatırlanacağı üzere Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişki, evlilik ve boşanma süreçleriyle de medyanın gündemde uzun süre yer eden ünlü isimin her yaptığı basının ilgisini çekmeye devam ediyor.

1990 doğumlu sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın popüler sosyal medya mecrası Instagram’da üç milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Ünlü isim özellikle gittiği yerler ve eğlence hayatına dair yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi görmeyi başarıyor.

Ayça Varlıer New York'ta kraliçe rolünde: İlk gösteri bu akşamAyça Varlıer New York’ta kraliçe rolünde: İlk gösteri bu akşam

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.