Shakira’dan New York’ta halk konseri

12. albümünü yayınlayan Shakira, New York'taki Times meydanında ücretsiz bir konser verdi. Yedi yıllık bir aranın ardından yeni albümünü yayınlayan sanatçıyı 40 bin kişi canlı izledi.

Kültür Sanat 31 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Geçen hafta Madonna’nın Brezilya’da ücretsiz bir konser vereceğini duyurmuştuk. Celebration turnesinin son konseri için ücret talep etmeyeceğini duyuran sanatçının bu etkinliği sabırsızlıkla beklenirken bir isim ondan erken davrandı. edi yıllık bir aranın ardından yeni albümünü yayınlayan Shakira, önceki gece New York’un Times meydanında ücretsiz bir konser verdi. ‘Las Mujeres Ya No Lloran’ albümünü müzikseverlerle buluşturan sanatçının konserini 40 bini aşkın insan izledi.

Shakira konser sonrası metroya bindi

Büyük ilgi gören konser sonrası müzisyen, New York metrosunda görüntülendi. Daha önce de Roger Waters, Bradley Cooper, Katy Perry, Drew Barrymore ve Anne Hathaway gibi isimler de sık sık metro kullanırken objektiflere yansımıştı. Öte yandan ‘Las Mujeres Ya No Lloran’ın çıkış parçası ‘Punteria’ için rapçi Cardi B ile birlikte kamera karşısına geçen Shakira, klibiyle de büyük beğeni toplamıştı. Tamamı İspanyolca şarkılardan oluşan albümdeki şarkılar, Spotify’da toplamda yaklaşık 4 milyar kez dinlendi.

Şu ana kadar albümün en çok dinlenen şarkısı ‘TQG’. Karol G ile şarkıda düet yapan Shakira, bu şarkıyı aslında bir yıl önce müzikseverlerle buluşturmuştu. Kolombiyalı şarkıcının yeni albümü sonrası dünya turnesi de sabırsızlıkla bekleniyor. Müzisyen 2018 yılında İstanbul’da turnesi kapsamında konser vermişti.

Shakira artık ağlamıyorShakira artık ağlamıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.