Shakira’ya sahnede taciz: Performansını yarıda kesip sahneyi terk etti

Miami’de sahne aldığı sırada bir izleyicinin eteğinin altını çekerek kendisini taciz ettiğini fark eden Shakira sahneyi terk etti. Sosyal medyadan şarkıcıya destek yağarken organizasyon şirketi önceliklerinin güvenlik olduğunu açıkladı.

Kültür Sanat 17 Eylül 2024
Shakira, 2 Kasım'da Kaliforniya'daki Acrisure Arena'da başlayacak bir dünya turnesine çıkacak.

Sahne performansı ve danslarıyla meşhur Shakira Miami’deki performansı sırasında dinleyicisinin eteğinin altını çekerek kendisini taciz ettiğini fark edince sahneyi terk etti.

Aslında her şey olağan akışında başlamıştı. Grammy ödüllü şarkıcı Miami’deki bir gece kulübünde yeni şarkısı ‘Soltera’yı söylerken bir yandan da kendine has figürleriyle dans ediyordu. O sırada izleyicilerden birinin eteğinin altını çektiğini fark eden Shakira önce mimikleri ve elleriyle uyardı, o sırada da eteğini düzeltti. Ancak uyarı karşılık bulmadı, izleyici tacizine devam etti. Shakira bunun üzerine şarkıyı yarıda kesip sahneyi terk etti. Bu anlar sosyal medyaya da yansıdı. Pek çok kullanıcı verdiği tepki nedeniyle Sharika’yı destekledi.

Öte yandan organizasyonu üstlenen XYZ Prodüksiyon güvenliğin en büyük öncelik olduğunu ve benzer davranışlara asla müsamaha göstermeyeceklerini belirten bir açıklama yaptı. Shakira 2 Kasım’da Kaliforniya’daki Acrisure Arena’da başlayacak bir dünya turnesine çıkacak. Bu şarkıcının altı yıl aradan sonra çıkacağı ilk turne olacak.

Kanye West Çin'de konser verdi ama neden bu kadar olay oldu?Kanye West Çin’de konser verdi ama neden bu kadar olay oldu?

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.