Simge yaza Çapkınca ile iddialı giriyor

Simge, yaz aylarına damga vurma iddiasında. Sağın, Onur Özdemir imzası taşıyan 'Çapkınca' şarkısını 3 Temmuz'da hayranlarıyla buluşturacak. Şarkının düzenlemeleri ise Ozan Bayraşa'ya ait.

Kültür Sanat 30 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Simge 'Çapkınca' şarkısını 3 Temmuz'da dinleyicileiryle buluşturacak.

Simge, pop müziğe damgasını vurmaya devam ediyor. ‘Aşkın Olayım’, ‘Yankı’, ‘Ben Bazen’ ve ‘Harcandıkça’ ile milyonlarca kez dinlenen Simge Sağın, ‘Çapkınca’ adını taşıyan yeni şarkısını yayınlmaya hazırlanıyor. Şarkının söz ve müziği ‘Aşkın Olayım’daki gibi Onur Özdemir’e ait. Şarkının düzenlemeleri ise Sağın ile daha önce de pek çok kez işbirliği yapan Ozan Bayraşa imzası taşıyor. Sağın, yeni şarkısının 30 saniyelik bir bölümünü sosyal medyada paylaşıldı. Hayranlarından gelen ilk yorumlar olumlu.

Simge yeni şarkısını 3 Temmuz’da yayınlıyor

Simge ile bu dönemde duyduğumuz birçok hit şarkının yenilikçi düzenlemelerine imzasını atan Ozan Bayraşa’nın ortak projesi ‘Çapkınca’, 3 Temmuz’da tüm dijital platformlarda yerini alacak. ‘Çapkınca’ daha yayınlanmadan dikkat çekmeyi başardı. Simge’nin şarkının kaydını yaptığı stüdyodan paylaştığı nakarat kısmı sosyal medyada binlerce kez art arda dinlendi ve paylaşıldı.

2018 yılında yayınladığı ‘Aşkın Olayım’ şarkısı adeta ikinci baharını yaşarken Simge’ye de yüksek bir dinlenme sayısı kazandırdı. Öyle ki Spotify verilerin göre Simge, Haziran 2023 itibarıyla aylık beş milyon dinleyici sayısını geçerek Türkiye’nin en çok dinlenen kadın sanatçısı oldu. Bu unvan Spotify’ın Türkiye pazarına girdiği 2013 yılından itibaren Sezen Aksu’ydı. Galatasaray’ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin gol sevinciyle özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ aylardır Spotify’ın en çok dinlenen şarkıları listesinde. Şarkı, dijital platformda şu âna kadar 152 milyon 500 bin kez dinlenildi.

10Haber antik kentleri geziyor: Knidos'dan Halikarnassos'a10Haber antik kentleri geziyor: Knidos’dan Halikarnassos’a

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.