Sónar İstanbul için geri sayım

Şehrin en önemli müzik buluşmalarından Sónar İstanbul sekiz yaşında. Zorlu PSM'de düzenlenen festival bu yıl 26-28 Nisan tarihleri arasında müzikseverleri ağırlayacak. Festivalin programı bir hayli iddialı.

Kültür Sanat 11 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Mell G, Eliza Rose, Erased Memorie

Avrupa’nın en prestijli müzik festivallerinden biri olarak kabul edilen ve İstanbul ayağı da dikkat çekici performanslara ev sahipliği yapan Sónar için geri sayım devam ediyor. 26-28 Nisan’da Zorlu PSM’de düzenlenecek festival müziğin yanı sıra dijital sanat deneyimi ve söyleşileri de müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yıl sekizincisi yapılacak festivalin tüm programı açıklandı.

Sónar İstanbul panellere de ev sahipliği yapacak

8. Sónar İstanbul’un sanatçı listesinde elektronik müzik sahnesinde öne çıkan birçok başarılı isim yer alıyor. Elektronik müziğin dikkat çeken isimlerinin yanı sıra görkemli görsel ve işitsel performansların da sergileneceği üç günlük festivalde müzik ve yaratıcılığın sınırlarının zorlandığı panelleriyle Sónar+D programı da yer alacak.

Üç gün sürecek Sónar İstanbul festivalinde açıklanan ilk isimleri arasında Adam Beyer, Eliza Rose, Ellen Allien b2b Nene H, Marcel Dettman (live), Olof Dreijer, Ryoji Ikeda- Ultratronics (Live Set), Sevdaliza ve William Basinski yer alıyordu. Yeni duyurulan isimlerden Jan Blomqvist, Henrik Schwarz,  Overmono, 2ManyDJs b2b Tiga, Jennifer Cardini b2b Ece Özel, Joy Orbison, Atakan Uysal, Zeynep Erbay, Samet Günal b2b NON, Onur, Marc Gonen, THC, Cärbone Black, Ögem Yılmaz, Numeric ve Pina Tesla, Sónar İstanbul 2024’ın line-up’ı tamamlanmış oldu.

Aynı anda birden fazla mekânda etkinliklerin düzenleneceği Sónar İstanbul festivalinde performanslar sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Bu üç günlük festivalin biletleri passo.com.tr’de satışta.

Büyükada, şehirde kalanların en güzel tesellisiBüyükada, şehirde kalanların en güzel tesellisi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.