Soul müziğin parlayan yıldızı Black Pumas İstanbul’a geliyor

Son dönemin büyük çıkış yakalayan gruplarından olan ve 'Colors' şarkısıyla listeleri altüst eden psychodelic soul türünün güçlü temsilcisi Black Pumas İstanbul'a geliyor. Heyecanla beklenen konser 2 Temmuz'da Zorlu PSM'de.

Kültür Sanat 17 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Kendi adlarını taşıyan albümlerini yayınladıkları 2019 yılından bu yana müzik listelerinin müdavimi olan Black Pumas İstanbul’a geliyor. Yılın Albümü ve En İyi Yeni Sanatçısı dahil tam yedi Grammy ödülüne aday olan grup Türkiye’de de geniş dinleyici kitlesine sahip. Geçen yıl yayınladıkları ‘Chronicles of a Diamond’ albümüyle dinleyicisini mutlu eden grup 2 Temmuz’da Zorlu PSM’de konser verecek. Konserin başlama saati 21.30.

Black Pumas turne kapsamında İstanbul’da

2017’de vokalist ve söz yazarı Eric Burton ile gitarist ve prodüktör Adrian Quesada’nın ABD’de bir araya gelmesiyle kurulan Black Pumas son olarak ilhamını gökyüzünden alan ‘Colors’ adlı tekliyi yayınladı. Adrian Quesada’nın prodüktörlüğünü ve Eric Burton’ın ortak yapımcılığını üstlendiği, merakla beklenen ikinci albümleri ‘Chronicles of a Diamond’ı Ekim 2023’te piyasaya süren grup şu sıralar dünyanın farklı kentlerini şarkılarını seslendirmek üzere dolaşıyor.

Bir milyon cd satışını geçen ilk albümdü: Brothers in Arms 39 yaşındaBir milyon cd satışını geçen ilk albümdü: Brothers in Arms 39 yaşında

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.