Squid Game’de ölüm kalım mücadelesi 26 Aralık’ta devam edecek

Hayatta kalma mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Kore yapımı 'Squid Game'in ikinci sezon tarihi açıklandı. İlk sezonuyla fenomene dönüşen dizinin yeni bölümleri 26 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak.

Kültür Sanat 2 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Squid Game'in yeni sezonu 24 Aralık'ta yayınlanacak.

Pandemi döneminde dünyanın en çok izlediği yapımlardan biri haline gelen ‘Squid Game’ yeni sezonuyla geri dönüyor. Hayatta kalma mücadelesi 26 Aralık’tan itibaren devam edecek. Netflix’in Güney Kore yapımı dizisini yönetmen, yazar ve baş yapımcı Hwang Dong-hyuk heyecan verici bu haberi samimi bir mektupla paylaştı.

Üçüncü sezonun da tarihi açıklandı

Hwang Dong-hyuk yazdığı mektubuna “Asıl oyun şimdi başlıyor” diyerek başlıyor ve ekliyor: “Birinci sezonun dünya çapında inanılmaz bir ilgiyle karşılanmasının üstünden neredeyse üç yıl geçti ve hayal bile edemeyeceğimiz şeyler yaşadık. Bu mektubu yazarken ikinci sezonun tarihini açıklamaktan ve final sezonu olan üçüncü sezonla ilgili haberler vermekten büyük heyecan duyuyorum. Birinci sezonun sonunda intikam yemini eden Seong Gi-hun geri dönüyor ve oyuna tekrar katılıyor. Bakalım intikamını almayı başarabilecek mi? Gemi Aslanı yine rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor. Bu iki karakterin dünyaları arasındaki sert çatışma önümüzdeki yıl üçüncü sezonla birlikte dizinin finaline kadar devam edecek.”

Bu açıklamayla birlikte serinin üçüncü sezonunun da 2025 yılı içinde izleyiciyle buluşacağı kesinleşti. Dizinin sıkı takipçileri şimdi ‘Squid Game’in yeni sezon fragmanını sabırsızlıkla beklemeye başladı. Dizinin yeni sezonunun tarihinin açıklandığı video daha 12 saat olmadan bir buçuk milyon kez izlendi.

Türk popunun altın yılı: 1994Türk popunun altın yılı: 1994

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.