‘Stranger Things’in yapımcıları Duffer kardeşlerden yeni proje

Beşinci ve son sezonu merakla beklenen 'Stranger Things' için geri sayım devam ederken dizinin yapımcıları Duffer kardeşlerden yeni bir haber var. Yine Netflix'te izleyicilerle buluşacak olan bir dizi için Duffer kardeşler kolları sıvamış durumda.

Kültür Sanat 23 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Son yılların kült yapımlarından 'Stranger Things'in son sezonu heyecanla bekleniyor.

Netflix’in kült haline gelen dizisi ‘Stranger Things’ hafızalardaki yerini korumaya ve son sezonu merakla beklenmeye devam ediyor. Geniş bir hayran kitlesi bulunan dizinin yapımcıları ise bunun rehavetine kapılmayıp yeni bir projeyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘The Boroughs’ adlı dizide Duffer Kardeşler baş yapımcılığı üstlenecek.

Halihazırda ‘Stranger Things’in beşinci ve son sezonu üzerinde çalışmalara devam eden Mat Duffer ve Ross Duffer’ın yeni projesine dair bazı ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Duffer kardeşlerin aynı zamanda ‘Stranger Things’ evreninde geçen benzer hikâyeler üzerinde çalıştıkları biliniyor. Bir diğer Netflix yapımı dizi olan ‘Siyah Kristal: Direniş Çağı’nın yaratıcıları Jeffrey Addiss ve Will Matthew’ün yeni projesi ‘The Boroughs’un yapımcılığını üstlenen Duffer kardeşlerin bu yoğun takvimi de gözlerden kaçmıyor.

İlk sezonu sekiz bölümden oluşacak

Bu ikiliden arrtık aşinası olduğumuz sıra dışı insan hikâyelerine bir yenisini ekleyecek olan ‘The Boroughs’, ABD’nin New Mexico eyaletindedeki uçsuz bucaksız bir çölde yaşayan topluluğun başından geçen olağanüstü öykülere odaklanıyor. Addis ve Matthew’ün çalışmalarını hayranlıkla takip ettiklerini belirten Duffer kardeşler proje teklifinin kendilerine sunulduğunda hiç düşünmeden kabul ettiklerini belirtti.

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu şimdilik gizemini korusa da ilk etapta sekiz bölümlük bir anlaşma yapıldığı açıklandı. Ancak daha önceki örneklerinden de bildiğimiz üzere dizinin beğeni toplaması halinde Netflix’in yeni sezonlara sıcak bakacağı da bir gerçek.

Dünyanın merakla beklediği ‘The Idol’ için geri sayım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.