Tarkan’dan bahar müjdesi, yeni şarkılar geliyor

Türkiye'nin megastarı Tarkan'dan müjde geldi. Bir süredir sessizliğini koruyan Tarkan, suskunluğunu bozuyor. Ozan Çolakoğlu ile Barcelona'da fotoğraf paylaşan Tarkan yeni şarkıları yakında yayınlayacağını duyurdu.

Kültür Sanat 29 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Tarkan geçen yıl İzmir'in kurtuluşu yıldönümünde yüzbinlerce insan katıldığı bir konser vermişti.

Bahar güzellikleriyle geliyor. Buna Tarkan şarkıları da dahil. Megastar tatil için bulunduğu Barcelona’da Ozan Çolakoğlu ile buluştu ve beklenen müjdeyi hayranlarıyla paylaştı. Geçen yaz aylarını konser vermeden geçiren, sadece İzmir’de 9 Eylül akşamı unutulmaz bir performansa imza atan Tarkan, sevenlerini mutlu edecek. Barcelona’da bir araya geldiği Ozan Çolakoğlu ile fotoğraf paylaşan Tarkan, Instagram hesabından müjdeyi verdi.

“Tabii ki müzik yaptık”

Tarkan aranjör Çolakoğlu ile fotoğraf paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: “İki gün önceden… Barcelona’da buluştuk Ozan’ımla. Hem biraz gezdik tozduk, sohbet ettik hem de tabii ki müzik yaptık. Güzel şarkılar geliyor. Dile kolay, 32 yıllık bir dostluk, kardeşlik, duygudaşlık, yoldaşlık. Karşılıklı sevgi, saygı ve güvenle kalben bağımız hep daha güçlendi, köklendi. Daha nice yıllara inşallah… Seviyorum seni adamım.”

Hayali grubun şarkıları listeleri altüst ediyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.