Tarkan’dan kadın cinayetlerine tepki: Başıboş psikopatları sokaktan toplayın

Tarkan'dan kadın cinayeterine tepki. Megastar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz" dedi.

Kültür Sanat 7 Ekim 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Türkiye’de son dönemde yaşanan kadın cinayetleri toplumu derinden sarstı. Düzenlenen eylemlerin yanı sıra milyonlarca insan tepkilerini çeşitli vesilelerle ifade ediyor. Bunlardan biri Tarkan. Megastar, İstanbul’un Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde iki genç kadının Semih Çelik tarafından yarım saat arayla katledilmesine tepki gösterdi.

Tarkan: Erkekliğimden utanır oldum

Tarkan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz” dedi. Megastar İstanbul’da sur önünde öldürülen genç kadınlar için eylem yapanların fotoğrafını paylaşarak “Kadının, çocuğun, doğanın, hayvanın… Dünyanın başına ne kötülük geliyorsa erkek yüzünden geliyor. Şiddet, cinayet, taciz, tecavüz, savaşlar… Erkekliğimden utanır oldum. Tüm kalbimle ve desteğimle yanınızdayım kadınlar” sözleriyle destek çıktı.

Bir paylaşım daha yapan Tarkan bu kez de kamuoyunda uzun süredir tartışılan sokak hayvanları yasasını şu sözlerle hatırlattı: “Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz.”

Tarkan kuantumcu oldu, albümünü de yayınladıTarkan kuantumcu oldu, albümünü de yayınladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.