Taylor Swift rekor kırmaya doymuyor

Taylor Swift rekora doymuyor. Amerikalı müzisyenin son olarak 'Cruel Word' şarkısını Bilboard 100 listesinin ilk 10 şarkısından biri oldu. Böylece Amerikalı yıldız, Bilboard 100 tarihindeki Top 10'a en çok şarkı veren kadın müzisyen olmayı başardı.

Kültür Sanat 14 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Taylor Swift'in, Eras Tour kapsamında verdiği konserlerin biletleri haftalar öncesinden tükenmişti.

Taylor Swift, Eras Tour kapsamında verdiği konserlerle büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bununla yetinmeyen Amerikalı müzisyen kariyerine yeni bir rekor ekledi. 33 yaşındaki yıldız Top 10 listesinde en çok şarkısı yer alan kadın sanatçı oldu. Bugüne kadar 12 Grammy ödülü kazanan müzisyen, geçen yıl ekim ayında yayınladığı ‘Midnights’ albümüyle büyük ilgi görmeyi sürdürüyor. Müzik listelerinde zirveye yerleşen ‘Midnights’ın yanı sıra müzisyenin 2019 çıkışlı bir önceki albümü ‘Lover’ da çok dinlenenler arasında yer almayı sürdürüyor.

Taylor Swift, 41. kez listede

Taylor Swift, müzik dünyasının refarans listelerinden biri olarak kabul edilen Bilboard 100’e ‘Cruel Summer’ şarkısyla ilk 10’a girdi. Bilboard 100 listesinde 13. sıradan 7. sıraya yükselen ‘Lover’ albümünden ‘Cruel Summer’ şarkısı böylece amerikalı yıldız müzisyenin Top 10’a giren 41. şarkısı oldu.

Amerika Birleşik Devletleri’ni karış karış turlayan Taylor Swift, gelecek yıl Eras Tour kapsamında Avrupa kentlerine ağırlık verecek. Büyük heyecanla beklenen konserleri kadar listelerdeki başarısıyla da dikkat çeken Amerikalı müzisyenin şarkıları dijital platformlarda da en çok dinlenenler listelerinden hiç düşmüyor.

Drake zirvede Madonna üçüncü

Bilboard 100 listesine 41 şarkı sokmayı başaran Taylor Swift’in tek rakibi Drake. 68 hit parçayla listenin zirvesinde yer alan Kanadalı rapçiyi takip eden müzisyen, ikinci sırada. 38 şarkıyla listenin üçüncü sırasında yer alan Madonna’yı, 34 şarkıyla Beatles, 32 şarkıyla da Rihanna takip ediyor. Popun kralı Michael Jackson ise müzik kariyeri boyunca Bilboard 100 listesine 30 şarkısıyla girmeyi başarmıştı

Taylor Swift’in ağustos ayında Mexico City ile devam edecek turnesinin Avrupa ayağı 9 Mayıs 2024’te Paris konseriyle başlayacak. Avrupa’nın 26 kentinde hayranlarıyla buluşacak olan Amerikalı müzisyen Londra’da yeni konser verecek. Swift sonrasında ise sırasıyla Dublin, Amsterdam, Zürih, Milan, Gelsenkirchen, Hamburg, Münih, Varşova ve Viyana’da sahnede olacak.

Adele sinirli: Bana bir şey fırlatmaya cüret edersen seni öldürürümAdele sinirli: Bana bir şey fırlatmaya cüret edersen seni öldürürüm

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.