Yazarı belli olmayan bir kitap, yayınlanmadan çok satanlar listesinde

Ortada yazarı belli olmayan bir kitap var. Ancak şimdiden çok satanlar listesinde... Birçok kişi gizemli yazarın Taylor Swift olduğunu düşünüyordu ancak son açıklamalara göre gizemli yazar Swift de değil. Kim olduğunu öğrenmek için kitabın yayınlanacağı Temmuz ayını beklememiz gerekecek.

Kültür Sanat 12 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Gündemimizde bir kitap var. İsmi henüz açıklanmayan bir ünlüyü anlatan bir kitap… Yayıncılar satış rekorları kıracağını iddia ediyor. Ancak kitabın yazarı da, kitapta anlatıldığı söylenen ünlü isim de henüz belli değil. Hal böyleyken ünlü ismin kim olduğu konusunda bazı tahminler havada uçuşuyor.

Söz konusu kitabın adı ‘4C Untitled Flatiron Nonfiction Summer 2023 Hardcover’ olarak görünüyor, yazar adı ise ‘Flatiron Author to be Revealed July 2023’ şeklinde.  Birçok kişi bu gizemli ünlünün Taylor Swift olduğunu düşünüyordu. Hatta şarkıcının yeni albümü ‘Speak Now (Taylor’s Version)’ ın 7 Temmuz’da çıkacağını duyurarak aslında kitabı da müjdelediğini düşününler de vardı.

Temmuz ayında yayınlanacak kitabın yayıncıları, yazarı bile henüz belli olmayan kitabın çok satanlar listesinde olacağını söylüyordu. Haklı da çıktılar…  Zira Taylor Swift’in adının geçmesi bile yetti. Flatiron yayınevi tarafından yayınlanacak kitap, birkaç satış sitesinden çok satan haline geldi. Yazarın Taylor Swift olabileceği yönündeki spekülasyonlar nedeniyle Amazon kitap satışları listesinde 2 numaraya kadar yükseldi. Barnes & Noble adlı internet sitesinde ise ön sipariş listesinde bir numarada yer alıyor.

Ancak Variety’e göre açıklanmayan ünlü, Swift değil.

Kim bu gizemli ünlü?

Söz konusu kitabın eğlenceli ve özellikle gençlere hitap edeceği söyleniyor. Kitap satış ve pazarlama platformu Edelweiss’ten bir temsilcinin açıklamasına göre kitabın ilk baskısı için bir milyon kopya basıldı. Hal böyleyken bu güçte bir ünlünün kim olacağı sorusu da merak ediliyor. Güçlü adaylardan biri Güney Koreli ünlü müzik grubu BTS. Lakin BTS dünyasını yakından takip edeneler proje hakkında hiçbir şey duymadıklarını söylüyorlarmış. Yakın zamanda yaşadığı her şeyi anlatacağı bir kitap yazacağı söylenen Britney Spears da projeyi önceden duyurduğu için bu denklemden çıkıyor.

Beyonce? Belki. İlk baskıda 1 milyon adet kitabı sattırabilecek güçteki ünlüyü öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

Taylor Swift'le sahnede aşk başkadırTaylor Swift’le sahnede aşk başkadır

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.