Taylor Swift’in başı saplantılı hayranıyla dertte

2023'te rekorları alt üst eden turnesi ve milyonları aşan albüm satışlarıyla kariyeri açısından muhteşem bir yılı geride bırakan Taylor Swift bu kez farklı bir konuyla gündemde. Amerikalı müzisyenin başı saplantılı hayranlarıyla dertte.

Kültür Sanat 27 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Taylor Swift 2023'e hem müzikal hem de ekonomik başarı açısından damga vurmuştu.

Time tarafından 2023’te Yılın Kişisi seçilen Taylor Swift, bu kez bir başarısı ya da rekoruyla gündemde değil. 35 yaşındaki müzisyen bir süredir saplantılı hayranı tarafından takip edildiğini açıkladı. Amerikalı şarkıcı bu saplantılı hayranının evi karşısında sürekli bir şekilde kendisini beklediğini söyledi.

Taylor Swift’i rahatsız eden hayranı en az 30 kez evin etrafında görüntülenmiş

Taylor Swift tarafından şikayet edilen David Crowe isimli kişi, bir haftada üç kez gözaltına alındı. Müzisyeni taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Crowe, her defasında sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Saplantılı hayran Crowe taciz ve rahatsızlık verme nedeniyle gözaltına alınırken sonrasında serbest kalması Amerikalı şarkıcıyı isyan ettirdi.

Görgü tanıklarının aktardığına göre David Crowe, en az 30 kez Taylor Swift’in evinin yakınlarından görüldü. Hatta bu esnada eve de girmeye teşebbüs etti. Bu esnada müzisyenin evde olup olmadığı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Haksız yere gözaltına alındığını söyleyen Crowe, bölge haklı tarafından da 10 kez uyarıldı. Endişeye kapıldığını belirten 35 yaşındaki müzisyen, süreci yakından takip ediyor.

Pentagon'dan yalanlama: Taylor Swift bizim projemiz değilPentagon’dan yalanlama: Taylor Swift bizim projemiz değil

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.