Taylor Swift’in filmi daha gösterime girmeden rekor kırdı

Taylor Swift rekor üstüne rekor kırıyor. Yıllardır beklenen turnesi Eras Tour ile yüzlerce milyon dolar kazanan müzisyen, bu süreci kayıt altına aldığı belgeseli izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 3 Kasım'da Türkiye'de de gösterime girecek filmin ön satış hasılatı 100 milyon doları aştı.

Kültür Sanat 8 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Taylor Swift kariyerinin altın çağını yaşıyor. Eras Tour ile yüzlerce milyon dolar kazanmasının yanında rekor üstüne rekor kırdı. 33 yaşındaki Amerikalı müzisyenin turne filmi gösterime girmeden büyük gelir elde etti. Filmin ön satış biletleri şimdiden 100 milyon dolar hasılat yaptı. Bu şu ana kadar bir turne filminin eriştiği en yüksek rakam. Eras Tour filmi 3 Kasım’da Türkiye’de de gösterime girecek.

Taylor Swift turne filmi 100 ülkede gösterilecek

Pandemi nedeniyle ertelenen ve hayranlarının yıllardır beklediği turnenin öyküsünü anlatan filmde, Taylor Swift’in Amerika Birleşik Devletleri’nden Avrupa’ya pek çok şehirde verdiği konserlerden görüntüler yer alıyor. 13 Ekim’de 100 ülkede gösterime girecek belgesel filmin biletleri de yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Bu ilgiden Amerikalı müzisyen kadar filmin dağıtımcı şirketi de memnun. Filmin dağıtımını üstlenen AMC şirketinin yetkilileri, ön bilet satışlarının şimdiden 100 milyon doları aştığını duyurdu. Biletlere yoğun ilginin devam ettiği turne filminin izleyicisi sayısı şimdiden merak konusu.

Öte yandan turnesine kısa bir ara veren Taylor Swift, geniş lapsamlı turnesine kasım ayı itibarıyla Latin Amerika’dan devam edecek. Amerikalı müzisyenin turnesinin bu ayağındaki ilk durağı ise Buenos Aires olacak. Arjantin’in başkentinde üç gün üst üste sahne alacak olan 33 yaşındaki yıldız ardından Brezilya’ya geçecek. Bugüne kadar çok sayıda efsanevi konsere ev sahipliği yapan Rio de Janeiro’da sahne alacak olan müzisyen burada da üç gün performans sergileyecek.

Mehmet Uluğ aşkına: Babylon'dan dünyanın müziği yükseldiMehmet Uluğ aşkına: Babylon’dan dünyanın müziği yükseldi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.