Tek kişilik dev kadrosuyla John Malkovich İstanbul’a geliyor

Hollywood yıldızı John Malkovich, tek kişilik gösterisi 'The Infernal Comedy' için İstanbul'a geliyor. Tiyatro oyunlarıyla da büyük beğeni toplayan Malkovich, 16 Eylül'de Zorlu PSM'de sahne alacak.

Kültür Sanat 21 Nisan 2024

‘Tehlikeli İlişkiler’, ‘Ateş Hattında’, ‘Satıcının Ölümü’ ve daha nicesi. Unutulmaz Hollywood yapımlarında performansıyla beğeni ve ödül toplayan John Malkovich İstanbul’a geliyor.  1978 yılında adım attığı sinema macerasında bugüne kadar iki Oscar adaylığı bulunan yıldız oyuncu, Henry Miller eseri ‘Satıcının Ölümü’nün hem tiyatrosu hem de dizi uyarlamasında rol almış sonrasında da Emmy ödülü kazanmıştı. Son olarak 2021’de ‘Rogue Hostage’ filminde rol alan oyuncu, şu sıralar tiyatro oyunlarına daha fazla ağırlık vermiş durumda.

John Malkovich 16 Eylül’de Zorlu’da

Joh Malkovich 16 Eylül’de  Zorlu PSM’de sahneleyeceği yeni gösterisi ‘The Infernal Comedy’de sanat tarihinde de bolca referansa yer veriyor. BWO Entertainment ve Dolmabahçe AŞ işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, Türkçe altyazılı olarak İngilizce gerçekleşecek. Daha önce Annie Lennox ve Eminem’in kliplerinde de oynayan Chicago doğumlu yıldız, son yıllarda film yapımcısı kimliğiyle de öne çıkıyor.

Dünyanın beklediği an: Taylor Swift'in yeni albümü çıktıDünyanın beklediği an: Taylor Swift’in yeni albümü çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.