The Weeknd kararlı: Daft Punk yoksa ben de yokum

The Weeknd, Varşova'daki konserinde bir müjde bir de üzücü haber verdi. Yeni yayınlayacağı düet şarkısına dair bilgi paylaşan sanatçı, Daft Punk birleşene kadar da düet yapmayacağını söyledi. The Weeknd'in düet yaptığı son ismin rapçi Puff Diddy olduğu tahmin ediliyor.

Kültür Sanat 13 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
The Weeknd Avrupa kentlerini turluyor.

The Weeknd ya da artık daha çok kullanmayı tercih ettiği gerçek adıyla Abel Tesfaye, bir daha düet yapmayacağını açıkladı. Şu an Avrupa’nın pek çok şehrini kapsayan turnesine devam eden Amerikalı müzisyen kimle yaptığını açıklamadığı son düetine dair bilgiyi sosyal medya hesabından paylaşarak bunun bir son olduğunu açıkladı.

Son dönemde Sam Levinson imzalı ‘The Idol’ dizisi ile adından sıkça söz ettiren The Weeknd, Blu TV’de yayınlanan sansasyonel yapımın dışında müzikal başarılarıyla da gündemde. After Hours Till Dawn adlı turnesi kapsamında önceki akşam Polonya’nın başkenti Varşova’daki hayranlarıyla buluşan Abel Tesfaye, yeni şarkısı ‘Another One of Me’yi tanıttı. Seyircilerin ilk kez dinlediği şarkısı hakkında açıklamalarda bulunan Grammy ödüllü müzisyen “Bu benim kariyerimde yapacağım son düet olacak” dedi.

The Weeknd’in Varşova’da yaptığı bu açıklama bir yanıyla heyecanla karşılanırken bir yandan da şaşkınlık yarattı. Kanadalı müzisyen yeni şarkısında kiminle düet yaptığını açıklamasa da bütün oklar Amerikalı rapçi Puff Diddy’yi gösteriyor. Müzisyenin hayranları bu konuda hislerine güveniyor. Yakında düetteki ismin kim olduğua çıkacak. Ancak Grammy ödüllü yıldızın bir daha düet yapmayacağı bu sözünden de tek bir şartla dönebileceğini belirttiği şart ise oldukça ilginç.

‘I Feel it Coming’ ve ‘Starboy’ gibi milyonlarca kez dinlenen şarkılarında Daft Punk ile düet yapan The Weeknd, bundan sonra ancak bu Fransız ikili bir araya gelirse düete imza atabileceğini söyledi. Bilindiği üzere Fransız elektronik müzik ikilisi 2021’de yollarını sonsuza kadar ayırdıklarını açıklamış ve bu olay müzik dünyasında büyük şaşkınlık yaratmıştı. Ufukta Daft Punk’ın birleşmesine yönelik herhangi bir dedikodunun dahi olmaması Kanadalı müzisyen de bundan böyle en azından yakın bir tarihte düet yapmayacağı manasına geliyor.

MTV Video Müzik Ödülleri'nde en çok adaylık Taylor Swift'eMTV Video Müzik Ödülleri’nde en çok adaylık Taylor Swift’e

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.