İki yıllık bekleyiş sona eriyor: The Weeknd yeni albümünü duyurdu

Spotify verilerine göre dünyanın en çok dinlenen müzisyenlerinden biri konumundaki The Weeknd yeni albümünü duyurdu. 'Hurry Up Tomorrow' adını taşıyan albümüyle birlikte Brezilya'da geliri yardıma muhtaç kişilere bağışlanacak bir konser verecek..

Kültür Sanat 8 Eylül 2024

Abel Tesfaye nam-ı diğer The Weeknd yeni albümünün adını açıkladı. ‘Hurry Up Tomorrow’ adını taşıyan yeni albümü, sanatçının 2022’de yayınladığı ‘Dawn FM’ sonrası ilk stüdyo çalışması olacak. Ancak albümün yayın tarihi şimdilik açıklanmadı. Yine de 2024 bitmeden geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Albümü için bir buçuk dakikalık bir tanıtım videosu yayınlayan The Weeknd, burada yaptığı açıklamalarını “Bugün bittiğinde kim olduğumu keşfedeceğim” diyor. Albümünü artık pek rastlamadığımız manifesto formunda bir açıklamayla duyuran müzisyen hem merakı hem de beklentileri daha da yükseltmiş durumda.

Sao Paulo’daki konserin geliri yardım kuruluşlarına

Mayıs ayında Gazze’ye 2 milyon dolarlık bir yardım yapan The Weeknd, belli aralıklarla da bölgenin ekmek ihtiyacını karşılıyor. Yaptığı büyük yardımlarla tanınan müzisyen, yeni albümü ‘Hurry Up Tomorrow’ ile birlikte Brezilya’da vereceği büyük bir konseri de duyurdu. Sao Paulo kentinde bu akşam gerçekleşecek konser YouTube’dan da canlı yayınlanacak. Üstelik konserin gelirinin bir bölümü de yardım faaliyetlerine bağışalanacak.

Şu sıralar sosyal medya hesabında yeni albümüne dair duyurular yapmaya başlayan Grammy ödüllü The Weeknd’in bu akşamki konseri sonrasında turnesi ekim ayına kadar Kuzey Amerika’da devam edecek. ABD medyasına göre yeni albüm de bu turnenin sonunda dinleyiciyle buluşacak.

Ludovico Einaudi: Böylesine zorlu bir dönemle yeniden yüzleşeceğimizi asla tahmin etmezdimLudovico Einaudi: Böylesine zorlu bir dönemle yeniden yüzleşeceğimizi asla tahmin etmezdim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.