Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç altı yıl sonra bir arada: ‘Yarınlar Yokmuş Gibi’

Altı yıl önce Ferzan Özpetek imzalı 'İstanbul Kırmızısı'nda birlikte rol alan Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç yeniden bir arada. 'Yarınlar Yokmuş Gibi' adlı dört bölümlük dizide Büyüküstün bir dizi yıldızını, Ergenç ise gazeteciyi canlandıracak.

Kültür Sanat 27 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
İkiliyi yeniden buluşturacak dizi, pembe dizi yıldızı ile onunla röportaja gelen gazetecinin hikâyesini anlatacak.

Ünlü bir savaş muhabiri editörü tarafından cezalandırılır ve ülkenin en ünlü pembe dizi yıldızıyla röportaj yapmak zorunda kalır. Evet, bu bir cezadır zira iki ismin birbiriyle hiç alakası yoktur. Ancak işler pek de düşünüldüğü gibi gitmez. Bu gazeteci ve oyuncu hiç farkında olmadan bir şeyler paylaşmaya başlar.

Bu hikâye, Sienna Miller ve Steve Buscemi’yi bir araya getiren ‘Görüşme/Interview’ isimli filme ait. Yakın zamanda bu hikâyenin yerli versiyonunu çekilecek.

İki oyuncu Ferzan Özpetek imzalı ‘İstanbul Kırmızısı’nda başrolü paylaşmıştı.

Yerli versiyonda dizi yıldızını Tuba Büyüküstün’ün canlandıracağının duyurulmasından günler sonra oyuncuya başrolde eşlik edecek isim de belli oldu. Birsen Altuntaş’ın duyurusuna göre Büyüküstün’e, Halit Ergenç eşlik edecek.Böylece iki oyuncu, ‘Yarınlar Yokmuş Gibi’ adlı dizi için altı yıl sonra yeniden bir araya gelecek. İkili, 2017’de Ferzan Öztepek’in ‘İstanbul Kırmızısı’ filminde birlikte rol almıştı.

Ekin Atalar imzalı dizinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay oturacak. O3 Medya yapımı ‘Yarınlar Yokmuş Gibi’nin dört bölümlük mini bir dizi olduğu duyuruldu. Dijital platform Gain’de yayınlacak dizinin yayın tarihi ve oyuncu kadrosuyla ilgili bilgiler henüz kısıtlı.

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.