Türkiye ağustos ayında en çok Mabel Matiz dinledi

Mabel Matiz, ağustos aynın en çok dinlenen müzisyeni oldu. Yeni albümü 'Fatih' ile büyük beğeni toplayan müzisyen, Telifmetre'nin radyo yayınlarını baz aldığı araştırmanın verilerine göre ağustos ayının zirvesinde yer aldı.

Kültür Sanat 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Mabel Matiz, ağustos ayına damga vurdu. 21 Temmuz’da yayınladığı yeni albümü ‘Fatih’ ile beğeni toplayan müzisyen, geçen ayın en çok dinlenen müzisyeni oldu. Telifmetre’nin radyo yayınlarını baz alarak yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre ünlü müzisyen ağustos ayının zirvesinde yer aldı. Ortaya çıkan sonuçlara göre ünlü müzisyen hem radyolarda hem de müzik kanallarında şarkılarına en çok yer verilen sanatçı oldu.

Mabel Matiz’in üç yıllık çalışmasının ürünü

Mabel Matiz’in üç yıllık çalışmasının meyvesi olan yeni albümü oldu. Mael Matiz’in “en çıplak halim, en gür kahkaham, en aşık gözyaşım ve en geniş aile fotoğrafım” olarak nitelendirdiği dördüncü stüdyo albümü ‘Fatih’ tam 25 şarkıdan oluşuyor. Uzun süren bekleyişin ardından tam 1 saat 46 dakikalık albümle hayranlarının karşısına çıkan sanatçı müzik dünyasında büyük ses getirdi. ‘Fatih’in yayınlandığı gün aynı saatlerde albümde yer alan ‘Numaracı’ şarkısının klibi de izleyicilerle buluştu. Galata Köprüsü ve İMÇ gibi yerlerde çekilen klip kısa sürede yüz binlerce kez tıklandı.

Melike Şahin, Merve Çalkan ve Mert Demir gibi farklı isimlerle de çalışan Mabel Matiz, başka müzisyenlere verdiği bestelerle de dikkat çekiyor. Son olarak Melike Şahin’in seslendirdiği ‘Diva Yorgun’ şarkısında imzası bulunan müzisyen, Mert Demir ile birlikte seslendirdikleri ‘Antidepresan’ şarkısıyla 2022’ye damga vurmuştu. Geçen yılın en çok dinlenen şarkılarından biri olan ‘Antidepresan’ bu sene de popülaritesini sürdürüyor.

Müziğin altın yılı 1973: Efsaneler 50. yaşını kutluyorMüziğin altın yılı 1973: Efsaneler 50. yaşını kutluyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.