Türkiye’nin en köklü yarışmalarından Roxy Müzik Günleri başlıyor

Türkiye'nin en köklü ve saygın müzik yarışması olan Roxy Müzik Günleri müzisyenleri, eserlerini ve kendilerini ortaya çıkmaya davet ediyor. 18 yaşından büyük müzisyenler 2 Nisan'a kadar yarışmaya başvurabilecek.

Kültür Sanat 17 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Teoman, Hayko Cepkin, Bedük, Can Gox, Aylin Aslım, Özge Fışkın, Gevende, Direc-T, Barış Demirel, Gaye Su Akyol, Melis Danışmend ve daha nicesi. Hepsinin yolu Roxy Müzik Günleri’nden geçmişti. Türkiye’nin en köklü müzik yarışması 23. kez müzisyenleri kendilerini göstermeye davet ediyor. 2 nisana kadar devam edecek başvuruları roxymuzikgunleri.com.tr adresinden yapmak mümkün.

Altı yıllık aranın ardından iki sene önce yeniden başlayan bu müzik maratonu birinciye 100.000 TL para ödülü dışında parçalarını kaydetmek için stüdyo ve dağıtım olanağı sağlayan, Roxy % 100 Müzik Günleri’ne katılmak isteyen ve özgün bestesi olan 18 yaşından büyük tüm müzisyenleri bekliyor. 6 Şubat 2023’teki yıkıcı deprem felaketine karşı 33 şehirden 285 grup bu yarışmaya başvurmuştu.

Roxy Müzik Günleri’nde finaller 14 Mayıs’ta başlıyor

Roxy Müzik Günleri’nin bu yılki jürisinde Ahmet Kenan Bilgiç, Barış Demirel, Batıkan Baksı, Boğaç Gökmen, Cem Selcen, Çağrı Sinci, Ece Duyar, Gülşah Güray, Hakan Kurşun, Hakan Tamar, İpek Atcan, İzzet Öz, Kanat Atkaya, Murat Beşer, Murat Hasarı, Nil İpek, Ömer Ahunbay, Özge Fışkın, Şafak Ongan ve Taner Öngür var. Jüri üyeleri 4 Nisan – 1 Mayıs arasında değerlendirme yapıp 2 Mayıs’ta finalistleri açıklayacak. Finalistlerin sahne alacağı performanslar 14-15 ve 16 Mayıs’ta. Ödül töreni ise 17 Mayıs’ta.

Gardıropları açın! 2024 siyah tişörtleri çıkarma yılıGardıropları açın! 2024 siyah tişörtleri çıkarma yılı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.