Ufuk Özkan iyileşti. Dizi setine geri döndü

Ufuk Özkan'dan sevindirici haber. Yanlış diyet nedeniyle karaciğerinde büyük sorun yaşayan ünlü oyuncu, tedaviye olumlu yanıt verdi. Tedavisi sona eren oyuncu, 'Benim Güzel Ailem' dizisiyle setlere de geri dönüyor. Özkan, dizinin sekizinci bölümünden itibaren ekranlarda olacak.

Kültür Sanat 13 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Ufuk Özkan, TRT'de yayınlanan diziyle setlere geri döndü.

Temmuz yaında yaşadığı sağlık sorunlarıyla tüm Türkiye’yi üzüntüye Ufuk Özkan’dan çok güzel haberler var. Siroz tedevisine olumlu sonuçlanan ve organ nakline gerek kalmayan ünlü oyuncunun tedavisi tamamlandı. Geçen haftalarda çok zorlu günler geçiren ve hakkında karaciğer nakli bekliyor haberleri çıkan ünlü oyuncu uygulanan yeni tedaviyle sağlığına kavuştu. Rolü gereği zayıflamak için uyguladığı diyet programı yüzünden sağlığından olan oyuncu, sağlığına kavuşup taburcu olduktan sonra setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

Ufuk Özkan sağlık durumunu “Organ nakline gerek kalmadı ilaçlarla devam… En kısa zamanda sahalara döneceğim, gülmeye güldürmeye devam…” sözleriyle açıklamış ve sevindirici haberi kamuoyuyla paylaşmıştı. Tedavisi tamamlanan oyuncu bir süre ara vermek zorunda kaldığı dizi setine de geri döndü.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ufuk Özkan, TRT’de yayınlanan Fabrika Yapım imzalı ‘Benim Güzel Ailem’ dizisiyle anlaştı. Özkan, ailenin dayısı Adnan Gözüaçık rolüne hayat verecek. Başarılı oyuncu, cast direktörlüğünü Yelda Gürkan‘ın yaptığı dizinin 8. bölümünde kadroya dahil olacak.

1975 yılında Almanya’da dünyaya gelen Ufuk Özkan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olduktan sonra üç yıl kabare tiyatrosu yaptı. ‘Ölümsüz Aşk’ dizisinde başrolde yer alan oyuncu, ‘Zengin Kız Fakir Oğlan’ ve ‘Geniş Aile’ gibi yapımlarla da büyük beğeni toplamıştı. Özkan son olarak ‘Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı’ dizisinde Salih Reis rolüyle karşımıza çıkmıştı. Ünlü oyuncu 2016 yılında ekranlara gelen ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ yarışmasının da sunuculuğunu üstlenmişti.

'Oppenheimer', en çok izlenen 2. Dünya Savaşı filmi‘Oppenheimer’, en çok izlenen 2. Dünya Savaşı filmi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.