Ve Cem Yılmaz sahnede: Alan da veren de mutlu

Cem Yılmaz merakla beklenen gösterisiyle izleyici karşısına çıktı. 'CMXXIV' adını verdiği gösterisinin şubat ve mart biletleri birkaç dakikada tükenmişti. Bilet fiyatları tartışma konusu olan performans izleyicilerden tam not aldı.

Kültür Sanat 9 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Cem Yılmaz şu sıralar yeni gösterisiyle sahnede.

‘Erşan Kuneri’nin yeni sezon çekimlerini sürdüren Cem Yılmaz geçen ay yeni gösterisinin müjdesini de vermişti. ‘CMXXIV’ adlı yeni gösterisinin şubat ve mart ayındaki biletleri birkaç dakikada tükenen komedyen önceki gece sahnedeydi. Yeni gösterisini ilk kez sahneye taşıyan Yılmaz izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Cem Yılmaz’dan karaborsa uyarısı

‘CMXXIV’ gösterisinin nisan ve mayıs aylarındaki biletleri satışta. Cem Yılmaz, Zorlu PSM’deki gösterileri için geçen ay izleyicileri uyarmıştı. Karaborsa konusuna dikkat çeken komedyen bilet fiyatlarını pahalı bulanlara yanıt vermişti. Yılmaz sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: “Ben yine üzerime düşen uyarıyı yapayım da; Sevgili arkadaşlar İstanbul’da bir ortalama gösteri bileti ne kadarsa benimki de o kadar… 30 yıl oldu… Yıllardır ‘karaborsa oluyor, lütfen almayın, yapmayın, etmeyin. Sahte bilet bile olur aman’ desem de bu çocuksu çığlık bir anlam bulmuyor… Bunu denetlemeyi, yasaklamayı, yaptırım uygulamasını da eh ben yapacak olmadığıma göre tek çarem kalıyor, gösteri yapmamak :)) Ha oldu… Son kez söylüyorum ben dört gösteri yapmıyorum, 100 gösteri olacak bu sezonda. Biri kurum gibi bilet satan site görünümüyle internet üzerinden hiçbir sorumluluk almadan ‘Heyyo bilet var 47.800’ deyince biri de almayıversen yahu! Allah aşkına yok biletler 50 bin, yok biletler 20 bin, yok biletler 100 üzerinden beni germeyin. Biletler kaç paraysa o kadar yahu… Ağabey önlerden var mı? Parasıyla ha! Ona hiç girmiyorum bile.”

Cem Yılmaz'a hücum: Şubat ve mart biletleri 16 dakikada tükendiCem Yılmaz’a hücum: Şubat ve mart biletleri 16 dakikada tükendi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.