Yenikapı’da Jason Derulo buluşması

18 Ağustos'a kadar devam edecek İstanbul Festivali dün akşam dünya çapında bir yıldızı ağırladı. Jason Derulo Festival Park Yenikapı'da en sevilen şarkılarını binlerce müziksevere söyledi.

Kültür Sanat 13 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

İstanbul Festival dün akşam bir dünya yıldızını ağırladı. Aralarında mor ve ötesi, Duman ve DJ Tiesto gibi isimlerin konser verdiği festivalde bu kez sahne Jason Derulo’nundu. ABD’li müzisyen Yenikapı’daki Festival Park’ta binlerce müziksevere şarkılarını söyledi. İstanbul konseri için çok özel bir hazırlık yaptığını dile getiren ünlü isim dans performansıyla da dikkati çekti.

Festival Park Yenikapı’da konser veren Jason Derulo, ‘Swalla’, ‘Wiggle’, ‘Whatcha Say’, ‘Tip Toe’, ‘Take You Dancing’, ‘Acapulco’, ‘Breathing’, ‘Cheyenne’, ‘In My Head’, ‘Riding Solo’, ‘Savage Love’, ‘Love Tonight’, ‘Trumpets’, ‘Don’t Wanna Go Home’, ‘Otherside’ ve ‘From The Islands’ şarkılarının da aralarında olduğu bir repertuvar seslendirdi.

Festivalin kapanışı Melike Şahin’den

Festivalde bu akşam Yıldız Tilbe, yarın M Lisa ve Motive, 15 Ağustos’ta Emir Can İğrek ve Sertab Erener, 16 Ağustos’ta Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut, 17 Ağustos’ta Yayla Trio ve Pinhani, 18 Ağustos’ta ise Melike Şahin sahne alacak.

Gökçe Akçelik: 'Evet, buralıyız ve buranın müziğini yapıyoruz kardeşim'Gökçe Akçelik: ‘Evet, buralıyız ve buranın müziğini yapıyoruz kardeşim’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.