Yıldız tenor Andrea Bocelli’den İstanbul’da stadyum konseri

Açıklandığından bu yana merakla beklenen konser geldi çattı. İtalyan tenor Andrea Bocelli, yıllar sonra yeniden İstanbul'da, üstelik bir stadyum konseriyle. Ancak bu hafta sonu kaçırılmaması gereken daha çok etkinlik var.

Kültür Sanat 7 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Andrea Bocelli

Gelmediği yönündeki şikayetleri duymuşçasına yaz sıcakları haziranın ilk gününden itibaren Türkiye’nin geneline hakim oldu. Hazır açıkhava konserleri de etkinliklerin ana gündemi haline gelmişken biz de buna kayıtsız kalmıyoruz. Andrea Bocelli ve Imany gibi uluslararası isimlerin yanı sıra mor ve ötesi, KÖFN ve Simge gibi yerli isimler de sahnede olacak. Hazırsanız başlıyoruz.

CUMA

Elektronikçiler Küçükçiftlik Park’ta!

📌Elektronik müziğin dünya çapındaki ismi Mahmut Orhan cuma akşamı Maçka Küçükçiftlik Park’ta. Öncesinde de Revo sahnede. Bu özel buluşmanın başlangıç saatiyse 18.00.

Yıldızlar açıkhavada

📌Nil Karaibrahimgil, İş Kuleleri’nde önceki hafta başlayan Cuma İş Çıkışı konser serisi kapsamında saat 18.30’da ücretsiz bir konser verecek.

📌Jehan Barbur saat 20.00’de Kadıköy Sahne’de sevilen şarkılarını seslendirecek.

📌Dört konserlik bir turne için Türkiye’ye gelen Fransız müzisyen Imany, bu akşam HArbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda. Türkiye’de büyük bir dinleyici kitlesi bulunan sanatçı saat 21.00’de sahnede olacak.

📌Ceylan Ertem, bir süredir farklı mekânlarda sahnelediği Sezen Aksu Tribute projesiyle bu kez Jolly Joker Kartal İstmarina’da saat 21.00’de sahnede.

📌Aynı saatlerde bu kez Jolly Joker Vadistanbul’da ise Sakiler, sevilen şarkılarını seslendirecek.

📌Buraya komşu olan BtcTürk Vadi Açıkhava’da ise son yılların en çok dinlenen isimlerinden KÖFN sahnede. Konseirn başlama saati 21.00.

📌Emre Altuğ Dada Salon Kabarett’de saat 22.00’de sahnede.

📌Çelik, saat 22.00’de Hayal Kahvesi Aqua Florya’da.

📌Aynı saatte Levent Yüksel, Ankara Atılım Üniversitesi’nin amfisinde sahnede olacak.

📌Jolly Joker Bursa’nın bu akşamki konuğu besteleri kadar yorumculuğuyla da geniş bir dinleyici kitlesine sahip Soner Sarıkabadayı. Konserin saatiyse 21.00

Cazseverlerin adresi Pera

📌The Marmara Pera’nın içinde yer alan Pera 77, Türkiye’nin dünya çapındaki caz piyanisti Kerem Görsev‘i ağırlıyor. Konserin başlama saatiyse 21.00.

Alternatif sesler yükseliyor

📌Son Feci Bisiklet saat 21.30’da If Performance Hall Beşiktaş’ta.

📌Soft Analog saat 22.00’de Dorock XL Kadıköy’de müzikseverlerle buluşuyor.

📌Şehinşah yeni albümünün lansman konseriyle Taksim’deki Dorock XL’de. Konserin başlama saati 22.00

📌Başkent Ankara’da bu gecenin en önemli etkinliklerinden biri Oran Açıkhava’da. Türk heavy metalin kurucularından Pentagram, An Epic Symphony projesi kapsamında saat 21.00’de sahnede.

CUMARTESİ

Stadyumda bir dünya yıldızı

📌İstanbul yılın en özel konserlerinden birine evsahipliği yapacak. Yaşayan en önemli tenorlardan biri olarak gösterilen Andrea Bocelli, yıllar sonra şehirde konser verecek. Üstelik ilk kez de bir stadyumda. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası‘nın sanatçıya eşlik edeceği konserin başlama saati 21.00

📌Gecenin bir diğer senfonik konseri için rotamızı UNIQ İstanbul’a çeviriyor. Bu kez sahnede mor ve ötesi var. Konserin başlama saatiyse 21.00.

Simge açıkhavada

📌Türkiye’nin en çok dinlenen kadın müzisyenlerinden Simge saat 21.00’de BtcTurk Vadi Açıkhava2da sahne alıyor.

📌Aynı saatlerde Nükhet Duru ise Zorlu PSM’de.

📌Asmalımescit’teki müzik mekânı Blind’de cumartesi gecesi saykedelik müziğin güçlü temsilcisi Baba Zula sahnede. Konser saat 22.00’de.

📌İstiklal Caddesi’nin Taksim yönündeki konser mekânı Dorock XL Venue’deyse Duman grubunun solisti Kaan Tangöze solo konseriyle sahnede.

📌Ankara’daki Kulüp Müjgan’da Türkçe elektronik müziğin sevilen kadın müzisyenlerinden Tuğçe Şenoğul saat 21.00’de konser verecek.

📌Ankara Milyon Performance Hall’da ise yine aynı saatte İlyas Yalçıntaş sahnede sevilen şarkılarını seslendirecek.

📌Jolly Joker Bursa’da Haluk Levent sevilen şarkılarıyla saat 21.00’de sahnede olacak.

📌Aynı saatte Bursa’daki Hayal Kahvesi’nin konuğuysa Gülden Karaböcek.

📌Antalya’daki Holly Stone Performance Hall’da Cem Adrian saat 22.00’de sahnede.

Coldplay'in en ham, en acemi hali artık 19 yaşındaColdplay’in en ham, en acemi hali artık 19 yaşında

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.