Konser Kurdu 90’lar Türkçe Pop Festivali’nde

Yazın coşkusu yaz festivalleriyle devam ediyor. Birbirinden özel konser programına sahip hafta sonunda iddialı 90'lar Pop-Fest öne çıkıyor. Konser Kurdu festivalin yanı sıra bu akşam gerçekleşecek Can Bonomo ve Gökhan Türkmen konserleirnin de takipçisi.

Kültür Sanat 25 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
İstanbul, açık hava festivallerinin tadını çıkarmaya devam ediyor.

Ağustos ayının son hafta sonu geldi çattı. Bu, bir nevi yazın da yavaş yavaş biteceğinin habercisi. Yaz bitiyor olabilir ama konserler ve festivaller tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta sonu festival konusunda tatmin edici etkinlikler İstanbulluları bekliyor. Konser Kurdu da 26 Ağustos Cumartesi Kemerburgaz’daki YBT Woods’ta gerçekleştirilecek olan 90’lar Pop Fest’te. Bir kuşağın çocukluk yıllarına bir diğer kuşağın da gençlik dönemine denk gelen 90’lar Türkçe popun da yükseliş dönemi olduğu için haklı bir şöhrete sahip. Hâl böyle olunca da bu ilgi adeta bir nostalji rüzgarına dönüşüyor.

Kemerburgaz’da bulunan YBY Woods’un orman içerisindeki İstanbul sıcağına nazaran serin sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor. Bu özel festivalde sahne alacak isimlere gelecek olursak: Burak Kut, Çelik, Yonca Evcimik,  Mansur Ark, Grup Vitamin, Ragga Oktay ve Dj Hakan Küfündür 90’lı yılların ruhuna dokunan şarkılarıyla büyüleyici bir akşama imza atmaya hazırlanıyor. Saat 15.00 itibarıyla kapılarını açacak olan festival evcil hayvan dostu konseptiyle de dikkat çekiyor.

Cuma akşamı konserlerinin gözdesi Can Bonomo

Cuma akşamında ortamlara akmak isteyenler için de güzel haberimiz var. Bu akşam Turkcell Vadi’de Can Banomo sahne alacak. Bonomo son olarak 4 Ağustos’ta ‘Ağla Şimdi Sonsuza Kadar’ adını taşıyan teklisini yayınlamıştı. Sadık hayran kitlesiyle her daim coşkulu konserlere imza atan Can Bonomo’nun açık havada gerçekleştireceği performansına sorunsuz bir biçimde yetişmek için metroyu kullanmanızı tavsiye ederiz. Zira başından sonuna kadar izlenmesi gereken bu konseri kaçırmaya gelmez.

Bu akşamın bir diğer özel buluşması için rotamızı Maçka Küçükçiftlik Park’a çeviriyoruz. Uzun zamandır albüm müjdesi vermeyen Nazan Öncel, konserleri aracılığıyla müzikseverlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Türk pop müziğinin eskimeyen sesi, yıllara meydan okuyan şarkılarını bu özel gecede seslendirecek.

Cumartesi akşamına gelecek olursak: Günün en çekici konseri Jolly Joker Kıyı İstanbul’da gerçekleşecek. Her daim yeni kalmayı başaran Gökhan Türkmen, sevilen şarkılarını seslendirecek. Kariyerinin en üretken dönemlerinden birini yaşayan Gökhan Türkmen, Konser Kurdu’nun radarına takılan bir diğer isim oldu.

Edis ve Ceza'ya Antalya'da 35 bin kişilik koroEdis ve Ceza’ya Antalya’da 35 bin kişilik koro

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.