Yıldız Tilbe yoğun bakımda değil, sadece ateşlendi ve kendiyle tanıştı

Dün akşam Yıldız Tilbe'nin yoğun bakımda olduğu iddia edildi. Ancak sanatçı sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı, haberi yapanlara isyan etti ve durumunu açıkladı:"Ateşlendikten sonra huyum değişti biraz. Oturuyoruz iki yabancı gibi kendimle."

Kültür Sanat 21 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Yıldız Tilbe sadece biraz ateşlendiğini açıkladı.

Şarkıcı Yıldız Tilbe hastaneye kaldırıldı. Son günlerde sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin paylaşımlar yapan sanatçı, hastalandığını da doğruladı.

Ancak ortada bir başka haber daha vardı. Instagram yayıncısı Muhabir Özel’in paylaşımına göre yoğun bakımdaydı. Ayrıca Ocak ayına kadar bütün konserleri iptal edilmişti. Bu haberin yayılması üzerine Tilbe bir kere daha klavyenin başına geçti. Twitter/X hesabından hem bu iddiaları ortaya atanlara yanıt verdi hem de sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

İlk olarak “Buradayım valla. Hastanedekini de tanımıyorum. Allah şifasını versin” diyerek hastaneye kaldırılmadığını açıkladı. Daha sonra da bu iddiaları ortaya atanlara seslendi:

“Bir gazeteci ya da gazete veya Basın tv vs .vb… Gözüyle görmediği bir haberi gerçekmiş gibi haber yapmamalıdır. Eğer yalan ve iftira haberleri ile işini yapıyorsa yaptığı işe ve okuyucusuna da saygısı yoktur sevgisi de yoktur. Çok ayıp ya!”

Daha sonra hızını alamadı, “Keşke sizi yoğun bakıma alsalar” dedi ve devam etti: ” Yazmakla bitiremezsiniz. Sizi Allah’a havale ediyorum ve hoşçakaldırıyorum.”

Sanatçının son paylaşımı ise sağlık durumuna ilişkindi. İyi olduğunu ancak ateşlendiğini de kendine özgü bir dille anlattı: “İyiyim Allah’a şükür. Ateşlendikten sonra huyum değişti biraz. Oturuyoruz iki yabancı gibi kendimle. Biraz zor biri, problemli. Öf sınırındayım. Belki üçüncüleri olurum.”

Hayko Cepkin'den stadyum konseri: Bu kez paraşütle değil minibüsle gelecekHayko Cepkin’den stadyum konseri: Bu kez paraşütle değil minibüsle gelecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.