On ünlü, on itiraf: Açıklamalarıyla gündeme oturdular

İki buçuk aydır konuşulan 'Fenomenler Davası' magazin dünyasının canını biraz sıktı. Çünkü gündem ellerinden kaydı. Hatta biz magazincilere "Varsa yoksa Dilan Polat" diye takılan oluyor. Ama bu hafta bazıları açıklamalarıyla yeniden gündeme geldi.

23 Aralık 2023
Bu hafta açıklamalarıyla 'uçanlar' arasında Yıldız Tilbe, Murat Boz ve Murat Dalkılıç (sol üstte) var. Dilan Polat (sağ üstte) astroloğunun sözleriyle, Özcan Deniz ve Özgü Namal (sol altta) yeni dizileriyle, beş aylık hamile Eda Ece aldığı reklam filmleriyle konuşuldu

Türkiye bir süreden beri sosyal medya fenomenlerini, onların suç dünyasıyla muhtemel ilişkilerini konuşuyor, haliyle magazin ünlüleri geri planda kaldı. Ama yavaş yavaş hayat yeniden ‘normal’e dönme yolunda ve magazin ünlüleri de bazı çarpıcı açıklamalarla kendilerine gündemde yer açmaya çalışıyor.

İşte son günlerde çok konuşulan 10 itiraf:

1) Murat Boz

Cinsel ilişkide her zaman on numara değilim. Halı sahada da on numara değilim. Ama iyi olmak için çaba sarf ederim. (Melis İşiten-Youtube)

2) Murat Dalkılıç

Haydi kendimle ilgili bir dedikodu vereyim. Beni bir ara eşcinsel zannediyorlardı. Beni Murat Boz’la sevgili bile sandılar. Murat beni ne yapsın? Kıvanç Tatlıtuğ ile çok iyi dururlar. Çok komik yani! (Berfu Yenenler-Youtube)

3) Murat Övünç

Parayı çok seviyorum. Evde özel kasam var. Dolar ve euro’larımı arada kasadan çıkarıp öpüyorum. Paran varsa dosta da pek gerek yok. Ayrıca dostlarımı parayla da satın alabilirim. (Gökhan Çınar-Katarsis)

4) Dilan Polat’ın astroloğu Hilal Saraç

Astroloğuna bakılırsa Dilan Polat en geç nisanda cezaevinden çıkacak

Dilan’ın yıldız haritasına bakıp, tutuklanacağını söylemiştim. Avukatı aracılığıyla ‘Bana ne olacak’ diye haber gönderdi. Haritasına baktım. Şubat, mart ya da nisanda cezaevinden çıkacak.

5) İrem Derici

2024’den hiç beklentim yok. Kimseye bulaşmadan tatlı tatlı hayatımı yaşayacağım. Ama canımı sıkanın ömrünü s..meye ant içtim.

6) Yıldız Tilbe

Ateşlendikten sonra huyum biraz değişti. Kendimle iki yabancı gibi oturuyoruz. Biraz zor biri, problemli. Belki üçüncüleri olurum.

7) Nilperi Şahinkaya

Sevgilim Emre Yusufi için ‘Bula bula bu adamı mı buldun’ diyorlar. Ama onu yolda görseler apışıp kalırlar. Ben heybetli erkek seviyorum. Şöyle erkek olduğu belli olsun. Emre, Herkül gibi. (Sibel Arna-Youtube)

8) Eski futbolcu Ümit Özat

Bana bakın gözlerim şaşı. Ne aşkı lan! Biz futbolcu olmasaydık, kim evlenirdi bizle lan? Ne aşkı kardeşim.

9) Bülent Ersoy

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’a üç yıl aşk yaşadım.

10) Oyuncu Damla Ersubaşı

Bir dönem uyuşturucu batağına düştüm, sonra da kumara. Parayı, uyuşturucu ve kumarda harcadım. Para eski eşim Mustafa’ya aitti. Çocuklarımın velayetini almak için beni bunlarla tehdit etti. Çocuklarımı verdim, tehdit ve şiddet bitmedi. Çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi o.

Ersubaşı bu sözlerinin ardından “Benim bir bağımlılığım yok. Videodaki sözleri bana zorla söyletti. Şantaj yaptı” dedi.

Sette güvenlik artırıldı

Özgü Namal ve Özcan Deniz ‘Kızıl Goncalar’ın başrollerini paylaşıyor

Fox’da ekrana gelen, başrollerini Özgü Namal ile Özcan Deniz’in paylaştığı ‘Kızıl Goncalar’a, RTÜK’e gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldı. Tarikatları konu alan dizinin yapım şirketi Gold Film özetle “Dizimiz toplumun tüm farklılıklarıyla bir arada yaşamayı başaran kesime ayna tutması için kurgulandı. Dizi, kurgu bir hikayedir. Ne belgesel ne de haber dosyasıdır” diye açıklama yaptı.

Dizinin İstanbul-Şişli’deki tanıtım afişlerine boyalı saldırı düzenlendi. Sette güvenlik artırıldı. Reytingi de iyi gelen dizinin çekimleri hızla devam ediyor. Bu arada ilk bölümün 15 milyon lirayı bulduğunu belirtelim. Setlere on yıl sonra dönen Özgü Namal bölüm başına 900 bin, yani aylık 3 milyon 600 bin liraya imza attı.

Bebeğe reklam yağıyor

Eda Ece kızına beş aylık hamile. Sekiz milyon sıkı ve aktif takipçisi olan oyuncu karnı burnunda pozuyla rekor yorum aldı. Bu, bebek markalarının da dikkatini çekiyor. Ece’ye beş ayrı markadan reklam teklifi var. Konuşulan rakamlar 10 milyon liradan başlıyor. Kızıyla kamera karşısına geçmeyi kabul ederse rakam ikiye katlanacak. Ece buna eşi Buğrahan Tuncer’le karar vereceğini söylüyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.