Zeynep Bastık Boğaz’da esti

Zeynep Bastık, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü isimlerin de katıldığı konser büyük ilgi gördü. 90 dakika sahnede kalan Bastık, sevilen şarkılarının yanı sıra Türk müziğine damga vuran eserleri de Boğaz'ın bu özel mekânında yorumladı.

Kültür Sanat 20 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Zeynep Bastık'ın Kuruçeşme'deki konserine ilgi büyüktü.

Zeynep Bastık önce gece Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesindeydi. Bugüne kadar dünyaca ünlü yıldızları ağırlayan sahnede Zeynep Bastık sevilen şarkılarını yüzlerce hayranıyla birlikte söyledi. Heyecanını gizleyemeyen genç yıldız, “elim ayağım titriyor” sözleriyle duygılarını dile getirdi. Konserde müzisyeni binlerce hayranı yalnız bırakmadı.

Zeynep Bastık’tan Kuruçeşme’de unutulmaz konser

Ünlü müzisyen Zeynep Bastık, sahne aldığı Kuruçeşme’de 90’lardan günümüze Türk müziğine damga vuran şarkıları seslendirdi. Şarkıları dillere marş olan, son teklisi ‘Eyvah’ ile gündemden düşmeyen Bastık, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla Kuruçeşme’deydi. Genç müzisyeni yakın arkadaşları Murat Boz, Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran yalnız bırakmadı. Ünlü isimler konseri en önden her şarkısına eşlik ederek katıldı.

Sahnede heyecanını gizleyemedi

Genç müzisyen Bastık, Kuruçeşme’deki konserine Sudi Etuz imzalı kıyafetiyle çıktı. Zeynep Bastık konserine “Sana Bayılıyorum” şarkısıyla başladı. ‘Ara’, ‘Marlon Brando’ ve  ‘Her Yerde Sen’ gibi hit parçalarını tüm seyirci tek bir ağızdan söyledi. 90 dakika boyunca sahnede kalan Zeynep Bastık dillerden düşmeyen son teklisi ‘Eyvah’ ile Boğaz’ kıyısında müzikseverleri kendisine hayran bıraktı. Gecenin başında heyecanlı olduğunu söyleyen 29 yaşındaki müzisyen “Elim ayağım titriyor. Birkaç şarkı sonra geçer diye umuyorum. Bu kalabalık o kadar güzel ki…” sözlerinin ardından büyük alkış aldı.

Youtube’daki videolarının görüntülenme sayısı 2 milyar 250 milyonu, Spotify’daki aylık dinlenme sayısı 3.5 milyonu aşan Zeynep Bastık, geçen hafta hayranlarıyla buluşturduğu ‘Eyvah’ şarkısı ve şarkıya çektiği klibiyle de büyük beğeni toplamayı başardı.

Beyoncé için Afrika'dan çağrı varBeyoncé için Afrika’dan çağrı var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.