Zorlu PSM’nin sürprizi: mor ve ötesi en senfonik haliyle sahnede

Zorlu PSM, 11. sezonunun açılışını büyük bir sürprizle yapacak. Türk rock sahnesinin en sevilen topluluklarından mor ve ötesi, senfonik bir konserle sanatseverlerin karşısında olacak. Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası’nın mor ve ötesi’ne eşlik edeceği konser 21 Eylül'de.

Kültür Sanat 3 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

mor ve ötesi sonbahara hayranlarını mutlu edecek bir konserle başlıyor. 21 Eylül akşamı Zorlu PSM’deki özel buluşmada Türk rock sahnesinin ikonik topluluğu şef Orçun Orçunsel’in yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası ile sahneyi paylaşacak. Aynı zamanda Zorlu PSM’nin 11. sezonun açılış konseri olan bu özel buluşma, önceki yıllarda büyük beğeni toplamış ve pek çok kez sahnelenmişti. Özellikle artık konserlerin düzenlenmediği Aya İrini’deki performans unutulmazlar arasındaki yerini almıştı.

Bu özel buluşmanın bir yenisine daha ev sahipliği yapacak olan Zorlu PSM’deki konserin biletleri passo.com.tr’de satışa sunulmuş durumda. Geçen yıl İnönü Stadyumu’nda unutulmaz bir stat konseri veren grup, bu sene sessizliğini önce Küçükçiftlik Park’taki konseriyle ardından da bu senfonik buluşmasıyla bozacak. Bir yılı aşkın bir süredir İstanbul’da sahne almayan grup, bu sayede şehirdeki hayranlarıyla da bolca hasret giderme fırsatı yakalayacak.

En sevilen mor ve ötesi şarkılarına senfonik yorum

İlki 2018 yılında gerçekeleşen bu senfonik buluşmada mor ve ötesi, Avrasya Filarmoni Orkestrası ile birlikte sahnede Türk rock tarihine damga vuran şarkıları seslendirecek. ‘Daha Mutlu Olamam’, ‘Bir Derdim Var’, ‘Cambaz’, ‘Oyunbozan’ ve ‘Deli’ gibi grubun tarihinde önemli yere sahip şarkıların senfonik düzenlemeleri bu büyük buluşmanın en özel parçaları olacak.

Zorlu PSM’nin 11. sezonun açılışı kapsamında 21 Eylül Perşembe akşamı Turkcell Sahensi’nde gerçekleşecek olan senfonik konserde mor ve ötesi’ne 50’yi aşkın müzisyen sahnede eşlik edecek.

Müzik Radarı Islandman'i uzay yolculuğunda yakaladıMüzik Radarı Islandman’i uzay yolculuğunda yakaladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.