92 yaşındaki Murdoch 6’ncı kez düğün telaşı yaşıyor

92 yaşındaki medya patronu Rupert Murdoch 6'ncı kez nişanlandı. Bu kez nişanlısı 67 yaşındaki moleküler biyolog Elena Zhukova. Murdoch bir önceki nişanlısı 'fazla dindar' çıkınca üç haftada nişanı atmış, evlenmekten vaz geçmişti.

Popüler 8 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Rupert Murdoch 92 yaşında altıncı kez düğün telaşı yaşıyor. New York Times medya devinin bir süredir birlikte olduğu Rus Elena Zhukova (67) ile nişanladığını yazdı.

Emekli moleküler biyolog Zhukova, Murdoch’ın beşinci eşi olacak. Zira Murdoch geçen yıl 66 yaşındaki eski model, şarkıcı ve radyo sunucusu Anne Lesley Smith ile üç hafta gibi kısa bir sürede nişan atmıştı.

Düğün, kısmetse, haziran ayında Murdoch’ın California’daki bağ evinde yapılacak. Davetiyeleri ise çoktan gönderilmiş.

Çift, Murdoch’ın eski eşlerinden girişimci Wendi Deng’in verdiği bir davette tanışmıştı.

Murdoch kariyerine 1950’lerde Avustralya’da başlamıştı. 1969’da İngiltere’de News of The World ve The sun gazetelerini satın alan medya devi daha sonra ABD’de New York Post ile Wall Street Journal’ın da aralarında olduğu gazetelerin sahibi oldu.

Son olarak geçen yıl Fox and News Corp’taki koltuğunu oğlu Lachlan Murdoch’a bıraktı.

92 yaşındaki Murdoch gençlere taş çıkarıyor: Eski eşinin etkinliğinde yeni aşka yelken açtı92 yaşındaki Murdoch gençlere taş çıkarıyor: Eski eşinin etkinliğinde yeni aşka yelken açtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.