Al Pacino yazdı: ‘Korkacak, saklayacak şeyi kalmayan adamın anıları’

Al Pacino'nun çocukluğu, Hollywood kariyeri, aşk ve amaçları üstüne düşüncelerini anlatacağı anı kitabı ekimde çıkıyor. Yayıncısı kitabı "saklayacak ve korkacak bir şeyi kalmayan bir adamın anıları" olarak tanımlıyor.

Popüler 12 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

83 yaşındaki Hollywood efsanesi Al Pacino’nun hayatını anlattığı “Sonny Boy” adlı anı kitabı ekim ayında okurla buluşacak. Kitap oyuncunun New York’ta “sevgi dolu ancak akıl sağlığı yerinde olmayan annesi ve anneanne-büyükbabasıyla” büyüdüğü çocukluk yıllarıyla, New York’taki ünlü Performans Sanatları Lisesi’ndeki yıllarıyla başlıyor. Ardından sinemada büyük çıkışını yapmadan önce, 1960’larda New York’un avangart tiyatro yıllarına odaklanıyor. Ve 70’ler.. Al Pacino’nun ilk başrolü üstlendiği “Panic of Needle Park,” ardından sinema tarihi efsaneleri “The Godfather,” “The Godfather II.”

Pacino kitabını şöyle anlatıyor: “Hayatım boyunca gördüklerimi, yaşadıkları anlatmak için Sonny Boy’u yazdım. Bu yolculuğun üstünde düşünmek kişisel olarak inanılmaz bir deneyimdi. Oyunculuk sayesinde yapabildiklerim, bana açtığı kapılar… Bütün hayatım gerçekleşmesi neredeyse imkansız bir plan gibiydi ve şimdiye kadar çok şanslı olduğumu söyleyebilirim.”

Yayıncısı Penguin Random House’un bir süredir hazırlıkları devam eden kitabın yayın haklarını 2022’de beş milyon dolara menajerlik ajansı CAA’den satın aldığı yazılmıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.