Beymen vites yükseltti, sezonu Oscarlı oyuncuyla açıyor

Beymen 'Modern Time Icons' temalı 2024-25 Sonbahar/Kış kampanyasında Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jessica Chastain’le çalıştı.

Popüler 4 Eylül 2024
Screenshot

Türkiye’nin lüks ürün mağazası Beymen, Sonbahar Kış sezonu için hazırladığı ‘Modern Time Icons’ kampanyasında ünlü Hollywood oyuncusu Jessica Chastain’le çalıştı. Yani ünlü oyuncu Beymen’in marka yüzü oldu.

Oscar ve Altın Küre dahil çok sayıda ödülün sahibi olan Chastain 2012’de Time dergisi tarafından dünyanın en etkili 100 kişisinden biri seçilmişti. 47 yaşındaki Chastain oyunculuğun yanı sıra yapımcılıkla da uğraşıyor.

Modern zaman ikonu

Fotoğraflar: Rafael Pavarotti

Jessica Chastain kızıl saçları ve porselen cildiyle geçmişe hatta sonsuza ait gibi görünse de ayakları yere sapasağlam basan bir kadın. Feminist mesajı olan filmleri tercih ediyor, sürdürülebilirlik konusunda çeşitli faaliyetlere aktif olarak katılıyor. Bu özellikleriyle Beymen’in ‘modern zaman ikonları’ kampanyasına uygun bir profil çiziyor.

Jessica Chastain fotoğraflarını Rafael Pavarotti’nin çektiği kampanyada Alaia, Erdem, Jacquemus, Loewe, Tom Ford, Victoria Beckham gibi tasarım markalarının ürünlerini giydi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.