Boşanma davası açan Jennifer Lopez’in keyifler gıcır

Ben Affleck'ten boşanmak için dava açan Jennifer Lopez bir alışveriş merkezinde dans ederken görüntülendi.

Popüler 2 Eylül 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Jennifer Lopez AVM'de dans ederken...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in uzun süredir konuşulan ayrılık haberleri 20 Ağustos’ta gerçeğe dönüştü. Arası aylardır bozuk olan çiftten Lopez mahkemeye başvurarak evliliği resmi olarak bitirmek için ilk adımı attı ve bu haberi duyurdu. Çift 26 Nisan’dan bu yana ayrı olduğunu da öğrendik. Zamanlama sanatının inceliklerinden yararlanmış ve ayrılık haberini 20 Ağustos’ta duyurmayı tercih etmişti. Bu tarihin neden özellikle seçildiğini şu haberimizde anlatmıştık.

Çift arasındaki aşk ilk olarak 2003 yapımı ‘Gigli’ filminin setinde başlamıştı. Kısa sürede nişanlandılar, ancak  2004’ün başında ayrıldılar. Yaklaşık 20 yıl sonra aşkları yeniden alevlenen çift 16 Temmuz 2022’de Las Vegas’ta nikah kıymış, ertesi ay Ben Affleck’in Georgia’daki malikanesinde büyük bir düğün töreni düzenlemişti.

Cicim aylarının sona ermesinin ardından haklarında ayrılık dedikoduları çıkmaya başladı. Sonunda Lopez’in boşanma davası açtığı haberleriyle doğrulandı. Bu kadar olaylı bir ilişkinin bitişinin ardından gözler boşanmak üzere olan çifte döndü.

Lopez cephesinde her şey yolunda görünüyor. Öyle ki ünlü şarkıcı ve oyuncu yerinde duramıyor dans ediyor. Los Angeles’ta bir alışveriş merkezinde görüntülenen Lopez yürüyen merdivenlerde dans ediyordu.

Lopez’ eşlik eden 16 yaşındaki çocuğu Emme de annesinin bu neşe saçan hallerini telefonuyla görüntüledi. Lopez’in sol elinde altın bir yüzük olması ise dikkat çekti. Son Instagram postunda da üstünde “Çiçek açmış, ulaşılamaz, huzur içinde’ yazan bir tişört paylamıştı.

JLo ve Ben Affleck boşanıyor: Ünlü bir rap şarkıcısı Lopez'in aşkına şimdiden talipJLo ve Ben Affleck boşanıyor: Ünlü bir rap şarkıcısı Lopez’in aşkına şimdiden talip

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.