Boşanma nasıl kokar: Eşinden iki ay önce ayrılan Dubai prensesi ‘Divorce’ adlı parfüm çıkardı

Dubai emirinin kızı Şeyha Mahra eşini Instagram üzerinden boşadıktan iki ay sonra 'Divorce' (Boşanma) adıyla parfüm çıkardı. Şeyha Mahra'nın hayranlarına göre parfüm "özgürlük" kokuyor.

Popüler 11 Eylül 2024
Dubai Prensesi boşandıktan iki ay sonra 'Divorce' (Boşanma) parfümünü çıkardı. Fotoğraf: Instagram

Dubai emiri Maktum bin Muhammed El Maktum’un 26 çocuğundan Şeyha Mahra boşandıktan iki ay sonra ‘Divorce’ (Boşanma) adıyla bir parfüm çıkardı.

30 yaşındaki Şeyha Mahra Nisan 2023’te Şeyh Mana’yla evlenmişti. Çiftin bir yıl sonra bebeği oldu. Ancak evlilikleri iyi gitmiyordu, hatta o kadar iyi  gitmedi ki genç kadın geçen temmuzda eşini Instagram’dan şu sözlerle boşadı:

“Sevgili kocam, sen başka arkadaşlarınla çok meşgul olduğun için boşandığımızı buradan ilan ediyorum. Senden boşanıyorum, senden boşanıyorum ve senden boşanıyorum. Kendine iyi bak. Eski karın.”

Boşanan kadın ağlamaz, iş kurar!

Şeyha Mahra boşandıktan sonra odağını dört aylık bebeğine ve iş hayatına kaydırdı. ‘Mahra M1’ adlı bir güzellik markası kuran genç kadın ilk ürün olarak ‘Divorce’ adlı parfümü çıkardı.

Şimdi Şeyha Mahra rahat ve özgüvenli görünüyor. Bir milyona yakın takipçisi de onu destekliyor. İşte Instagram hesabındaki parfüm tanıtımın altına gelen yorumlardan bazıları:

“2024’te kadınlar ağlamaz. Yeni işler kurar!”

“Eminim özgürlük gibi kokuyordur.”

“İnanılmazsın, tüylerim diken diken oldu. Sen prenses değilsin, kraliçesin.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.