Elle Stil Ödülleri: Biri cübbe biri pavyon elbisesi giydi, ikisi de stil sahibi seçildi

Elle dergisinin yılın stil sahibi isimlerini seçtiği Style Awards bu yıl onuncu kez düzenlendi. Mandarin Oriental Bosphorus'taki gecede ünlüler ve kıyafetleri gecidi vardı. 'Yılın stil ikonu' ödülü Zerrin Tekindor'un oldu.

Popüler 4 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Mert Yazıcıoğlu (solda) ve Hazar Ergüçlü yılın stil ödülünü aldı

Moda dergisi Elle’in her sene verdiği stil ödüllerinde yılın stil ikonu özgün zarafetiyle farklı olmayı başaran oyuncu Zerrin Tekindor’un oldu. Oyunculukları da değerlendiren jüri Yılın Televizyon Performansına Bahar dizisindeki rolüyle Demet Evgar’ı layık gördü. Yılın Dijital Performansı ödülü Kuş Uçuşu’yla Birce Akalay’a gitti.

Zerrin Tekindor, Yılın Stil İkonu

Demet Evgar gecede giydiği siyah ceket şort ve düz ayakkabı içine beyaz çoraplarla Z kuşağı gibiydi. Ama ondan da önemlisi törene tekerlekli sandalyeyle geldi, yürürken bastondan destek aldı. Durumunu soranlara da “Bahar yorgunluğu, ufak bir kas yırtılması oldu” diye cevap verdi. Bahardan kasıt mevsim değil, yoğun bir set temposu olan dizisiydi.

En İyi Dijital Performans ödülünü alan Birce Akalay törene sevgilisi Hakan Kurtaş ile katıldı (solda). Demet Evgar geceye tekerlekli sandalye ile geldi, bastonla yürüdü (sağda).

Bu yıl en çok konuşulan iki dizi karakteri Kızıl Goncalar’daki ‘Cüneyd Efendi’ ve İnci Taneleri’ndeki ‘Dilber’ oldu. Bu karakterleri canlandıran Mert Yazıcıoğlu ve Hazar Ergüçlü Yılın Stil Sahibi Erkek ve Kadın ödüllerini aldı. Yazıcıoğlu’nun ödülü almak üzere sahneye çıkarken Cüneyd Efendi gibi elini kalbine götürmesi seyircileri güldürdü.

Mert Yazıcıoğlu (solda) ve Hazar Ergüçlü yılın stil sahibi kadın ve erkeği

Kızılcık Şerbeti’nin ‘Doğa’sı Sıla Türkoğlu yarışmanın sponsorunun adını taşıyan Patene Yılın Yükselen Kadını ödülünü aldı. Yılın Stil Sahibi Müzisyeni ise gömlekleriyle ve yana taradığı saçlarıyla “janti” Mert Demir oldu.

Sıla Türkoğlu ve Mert Demir

Gecenin diğer ödülleri şöyle: Yılın Elle Kızı Ahsen Eroğlu, Yılın Aktif Vatandaşı Haluk Levent, Yılın Sporcusu Buse Naz Çakıroğlu, Yılın İlham Veren İsmi Norm Ender. Yılın Marka Elçisi  Boran Kuzum ve Hafsanur Sancaktutan (Cartier), Yılın Moda İş Birliği Hande Erçel X Nocturne.

Ahsen Eroğlu, Haluk Levent, Buse Naz Çakıroğlu

Hande Erçel ve Hakan Sabancı (solda), Norm Ender (sağ üstte) Hafsanur Sancaktutan ve Boran Kuzum (altta)

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.