Hugh Jackman Wolverine’in kaslarının sırrını anlattı

Gişe canavarı Deadpool & Wolverine filmi hakkında en çok merak edilenlerden biri de Wolverine'in kaslarını görüp göremeyeceğimizdi. Gördük! Wolverine karakterine yıllarını veren 55 yaşındaki Hugh Jackman karın kaslarının sırrını anlattı.

Popüler 6 Eylül 2024
Filmde nihayet Wolverine'in karın kaslarını gördüğümüz sahne (solda), Jackman'ın X paylaşımı.

Marvel’in en popüler iki karakterini bir araya getiren ‘Deadpool & Wolverine’ filmi kırdığı rekorlarla beyazperdeye veda etmeye hazırlanırken filmin en kilit sahnelerinden birinin kamera arkasına dair ayrıntılar geldi.

Deadpool serisinin üçüncü filmi olarak vizyona giren, Ryan Reynolds ile Hugh Jackman’ın başrollerini paylaştığı film dünyada 1 milyar dolar barajını aşmayı başarmıştı. ABD’de 2024’ün şimdiye kadar en yüksek açılışını yapan film gelmiş geçmiş en büyük 17 yaş ve üstü (R-Rated) açılış hafta sonu rekorunu kırmıştı.

Wolverine karakterini yedi yıl sonra yeniden beyazperdede göreceği için seyirci heyecanlıydı. Üstelik Deadpool ile birlikte…

Filmle ilgili en çok merak edilen sorulardan biri ilk kez bundan 24 yıl önce Wolverine olarak izlediğimiz Hugh Jackman’ın karın kaslarını görüp göremeyeceğimizdi. Neyse ki gördük. Filmin en çok yükseldiği anlardan birinde, olayların şimdilik nihayete erdiği final sahnesinde…

Öyle ki dördüncü duvarı yıkması ve en meta süper kahraman olmasıyla ünlü Deadpool bile Wolverine’in kaslarını görünce heyecanını gizleyemedi.

Jackman X hesabından yaptığı paylaşımda Wolverine olma sürecini anlattı. Kaslarının CGI efektiyle yapıldığı iddialarına cevap gibi olan ayna karşısında kaslarını sergilediği bir fotoğraf eşliğinde paylaştığı ses kaydında film için kendisini forma sokan ekibe teşekkür etti: “Bana nasıl forma girdiğimi, ne yediğimi, nasıl spor yaptığımı, benim yaşımda ne kadar zorlandığımı soranlar çok oldu. Evet spora gittim, ağırlık kaldırdım, bütün o yemekleri yedim ama bana yardım eden inanılmaz bir ekibim vardı. Onlar olmadan bunu yapmamın imkanı yoktu.”

Kişisel spor hocasının beş yıl boyunca Deadpool & Wolverine, Broadway müzikali The Music Man gibi projeleri için formda kalmasını sağladığını anlattı. 1,5 yıl boyunca yalnızca diyetisyenin verdiği yemekleri yediğini söyleyen Jackman kaslarının daha da belirgin hale gelmesinin sağlayan filmin makyaj sanatçısına da ayrıca teşekkür etti: “Makyaj sanatçım Whitney vücuduma cildimin parlamasını sağlayan bir tür yağ sürdü. Çekimler sırasında Shawn Levy (yönetmen) ‘Hugh’nün yağını tazeleyelim’ diye bağırıyordu. Herkes kahkahalarla gülüyordu.”

Üst bedeninin çıplak olacağı çekimlerin yapılacağı gün huysuz olduğunu anlatan Jackman herkesin işini kolaylaştırmak için elinden geleni yaptığını söyledi. Huysuzluğunun nedeni bu sahne için günlerdir yalnızca  balık ve bezelye yemesi ve bir gece önce su içmeyi bile bırakması olmuş.

Beklenen oldu: ‘Deadpool ve Wolverine' 1 milyar dolar barajını aştıBeklenen oldu: ‘Deadpool ve Wolverine’ 1 milyar dolar barajını aştı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.