Kate görüntülendi: Dostlar alışverişte görsün

Ocak ayında ameliyat geçirdiği duyurulduğundan bu yana hakkında söylentilerin sonu gelmeyen Galler Prensesi Kate Middleton eşi Prens William'la alışveriş çıkışı görüntülendi.

Popüler 19 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Galler Prensesi Kate Middleton haftalardır  gündemde. Aralık ayı sonunda ailesiyle birlikte kilise ziyareti sırasında son ‘normal’ pozlarını veren Kate karın ameliyatı olduğunun açıklanmasının ardından bazıları komplo teorisi sınıfına giren spekülasyonların hedefi haline geldi.

Tüm dikkatler üzerindeyken 10 Mart’ta X hesabından yayınladığı fotoğrafı servis eden dört büyük haber ajansı üstünde oynama olduğu gerekçesiyle geri çekince Saray için işler iyice kontrolden çıktı. Fotoğrafta oynama olduğunu kabul eden Kate neden olduğu karmaşa için özür diledi. Herkes Kate’in sağlık durumuyla ilgili açıklama beklerken arkadaşları konuştu: “Hazır olduğunda kendisi açıklama yapabilir, aceleye getirilemez.”

Prenses Kate kanlı canlı halkın arasına karışana kadar sonu gelmeyecek gibi duran spekülasyonlara bir yenisi eklendi. Üstelik Kate bizzat halkın arasında görülmesine rağmen… En azından iddia bu yönde.

Pazar günü İngiliz tabloid gazetesi The Sun Prenses Kate’in eşiyle Windsor yakınlarında alışveriş yaparken görüldüğünü yazdı. Bu ana şahit olan şanslı vatandaşlar çiftin mutlu ve rahat göründüğünü anlatıyordu. Ardından çiftin kısa bir videosunu da internet sitesinden yayınlayan gazete videoyu çeken kişinin çiftçi pazarında alışveriş yapan Nelson Silva olduğunu yazdı: “Kim olduklarını saklamaya çalışıyor gibi değildiler. Kate mutlu görünüyordu. Çift olarak alışverişe çıkıp insanların arasına karışabildikleri için mutlu görünüyorlardı. Kate alışverişe çıkmayı başardığı için rahatlamış gibiydi.”

Görüntülerle ilgili Kensington Sarayı’ndan açıklama gelmedi. Ancak elbette internetin görüntüler hakkında söyleyecekleri vardı: Videonun uzaktan çekilmiş olmasına, çiftin alışveriş yaptığı anlara dair başka görüntü olmamasına dikkat çekildi. Videodaki kişinin Kate’in dublörü olduğu iddia edildi. Ayrıca ciddi bir karın ameliyatı geçirdiği halde poşet taşımasının makul olmadığına vurgu yapıldı.

Prensese ne oldu: Kate Middleton hakkında altı komplo teorisiPrensese ne oldu: Kate Middleton hakkında altı komplo teorisi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.