Kate Middleton göründü: Galler Prensesi 70 gün sonra ilk kez fotoğraf verdi

Aralık ayından beri kamuoyu önüne çıkmayan Galler Prensesi Kate Middleton 70 gün sonra ilk kez annesi Carole Middleton'ın kullandığı otomobilde görüntülendi.

Popüler 5 Mart 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Kate Middleton'ın ameliyatı hakkında, karın bölgesinde olması dışında detay verilmiyor

16 Ocak’ta bir karın ameliyatı geçiren Kate Middleton uzun süre sonra ilk kez fotoğraf verdi. Bu Galler Prensesi’nin Noel’de Mary Magdalene kilisesini ziyaret ettikten sonraki ilk görüntüsü. Fotoğrafta Kate annesi Carole Middleton’un kullandığı otomobilde görülüyor.

Geçen hafta Kate Middleton’ın sağlığı ve nerede olduğuyla ilgili spekülasyonlar artmış, 42 yaşındaki prensesin sağlığıyla ilgili endişeler dile getirilmişti. Saray Middleton’ın karın ameliyatı olduğunu açıklamış ancak fazla detay vermemişti.

Huffington Post’un haberine göre bir Kraliyet sözcüsü “Ocak ayında prensesin iyileşme sürecini netleştirmiş ve sadece önemli güncellemeler sağlayacağımızı belirtmiştik” demişti. Bugünkü fotoğraftan sonra Middleton’ın sağlık durumunun iyi olduğunu yineledi.

Kate Middleton resmi görevlerine 31 Mart 2024’teki İsa peygamberin dirilişini simgeleyen Paskalya bayramı sonrasında  dönecek.

İngiltere 'kayıp prenses'i merak ediyor: Kate Middleton neden ortada yok?İngiltere ‘kayıp prenses’i merak ediyor: Kate Middleton neden ortada yok?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.