Kate Middleton’dan ameliyat sonrası ilk resmi fotoğraf

Galler Prensesi Kate Middleton ocak ayında geçirdiği ameliyattan sonra ilk kez resmi olarak fotoğrafını yayınladı.

Popüler 10 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

16 Ocak’ta bir karın ameliyatı geçiren Kate Middleton uzun süre ortalarda görünmemiş, Kraliyet tarafından yapılan açıklamalarda sağlık durumu ve ameliyatın nedenlerine dair ayrıntı verilmemesi spekülasyonlara neden olmuştu.

Son olarak Noel’deki kilise ziyareti sırasında görüntülenen prensesin 31 Mart’taki Paskalya Bayramı’na kadar resmi görevlerine dönmeyeceği açıklanmıştı.

42 yaşındaki Middleton’ın Windsor’daki evinin yakınlarında annesiyle birlikte arabada görüntülendiği bir kare geçen hafta internette dolaşıma girmişti. Prensesin kişisel sağlık durumu hakkında mahremiyetine saygı gösterilmesini istediği açıklanmıştı.

Prens William ve Prenses Kate X’teki hesaplarından yayınlanan fotoğrafta Middleton iki aydır iyi dilek ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkür etti. William’a kredi verilerek yayınlanan fotoğrafta üç çocuğuyla birlikte poz veren Middleton Anneler Günü’nü de kutladı (İngiltere’de Anneler Günü mart ayında kutlanıyor).

Kate Middleton göründü: Galler Prensesi 70 gün sonra ilk kez fotoğraf verdiKate Middleton göründü: Galler Prensesi 70 gün sonra ilk kez fotoğraf verdi

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.