Dizide aradığını sahnede buldu: Evrim Alasya ve Kerem Alışık aşk mı yaşıyor?

'Aşk Biter Mi' adlı tiyatro oyununda iki sevgiliyi canlandıran Evrim Alasya ile Kerem Alışık’ın gerçek hayatta da aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 22 Ekim 2024
Evrim Alasya ve Kerem Alışık birlikte tiyatro yapıyor

Kızılcık Şerbeti’nin ‘Kıvılcım’ı, aradığı aşkı ‘Ömer’ (Barış Kılıç), ‘Ertuğrul’ (Kayra Şenocak) ve ‘Cemal’de bulamadı. Ama bu güzel ve güçlü kadını canlandıran Evrim Alasya çoktan aşık olmuş gibi görünüyor.

Henüz taraflardan bir açıklama yok ama bu sezon dizinin yanı sıra ‘Aşk Biter Mi’ oyunuyla tiyatro sahnesine çıkan Alasya rol arkadaşı Kerem Alışık ile aşk yaşıyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyun gereği aşk yaşayan iki oyuncu gerçek hayatta da sevgili oldu. Çift bu sabah Londra’ya tatile giderken havalimanında el ele görüldü.

Attilâ İlhan’dan Didem Madak’a

Alışık ve Alasya ‘Aşk Biter Mi’ oyununda.

Yapımcılığını Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’in üstlendiği, yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu’nun yaptığı ‘Aşk Biter mi’ geçen ay sahnelenmeye başlandı.

Alışık ve Alasya, oyunda sadece kendi karakter hikayelerini canlandırmıyor, Attilâ İlhan, Orhan Veli, Cemal Süreya, Didem Madak, Maria Missakian, Sıdıka Su gibi şairlerin dizelerini de sahneye taşıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.