Nilperi Şahinkaya itiraz etti, Burak Deniz için dava açılıyor

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, 2022 yılındaki Adana Altın Koza Film Festivali'nde Burak Deniz ile yaşadıkları tartışmayı mahkemeye taşıdı. Kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği Burak Deniz'in beraat etmesine itiraz eden Şahinkaya, yeniden şikayetçi.

Popüler 10 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Oyuncu Nilperi Şahinkaya ile oyuncu Burak Deniz arasındaki mahkeme süreci devam edecek. Adana Altın Koza Film Festivali’nde yanına gelip kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle Burak Deniz’den şikayetçi olan oyuncu, davacı olmuştu. Mahkeme, Burak Deniz’in beraatine karar verirken itiraz da gecikmedi.

Karara itiraz eden Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz’den yeniden şikayetçi oldu. Adana’da açılan davanın ilk duruşması 16 Nisan’da görülecek. Şahmaran dizisinin çekimleri için Adana’da bulunan Burak Deniz, o esnada Altın Koza Film Festivali için Adana’da oyuncular için düzenlenen bir etkinliğe katılmıştı. Etkinlikte Nilperi Şahinkaya’nın da yer aldığı masaya giden Burak Deniz, iddiaya göre burada hakaretlere varan bir tartışma yaşamış, bunun üzerine de dava süreci başlamıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın habrine göre, Mahkemenin beraat kararı sonrası Nilperi Şahinkaya‘nın avukatı Nail Gönenli karara itiraz etti ve Adana 33. Asliye Ceza Mahkemesi’nde duruşma açıldı.

Cem Karaca filmine durdurma kararı: Gösterimden kaldırılacakCem Karaca filmine durdurma kararı: Gösterimden kaldırılacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.