Ödül sezonu başlıyor: Açılışı Akademi Müzesi galası yaptı

Popüler sinemanın kalbinin attığı Los Angeles'taki Akademi Müzesi Galası, görkemli kırmızı halı geçişlerine sahne oldu. Törende Merly Streep, Oprah Winfrey, Sofia Coppola ve Michael B. Jordan onur ödülü aldı.

Popüler 4 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
(Soldan sağa) Kaia Gerber, Kendall Jenner, Salma Hayek ve Hailey Bieber bambaşka kırmızı halı tercihleriyle şık olmayı başarıyor

Ödül sezonunun ilk büyük etkinliği Akademi Müzesi Galası, Los Angeles’taki Academy Museum‘un sergi ve halka açık programlarına fon sağlamak amacıyla bu yıl üçüncü kez düzenlendi.

Dün geceki etkinlikte oyuncu Meryl Streep ve Michael B. Jordan, medya yatırımcısı ve televizyoncu Oprah Winfrey ile yönetmen Sofia Coppola sinemaya ve hikaye anlatımına katkılarından dolayı onur ödülü aldı.

Sofia Coppola, Michael B. Jordon, Oprah Wİnfrey ve Merly Streep gecede onur ödülü aldı.

Galanın yarısı para toplamaksa yarısı da kırmızı halı demek. Emmy, Grammy ve Oscar’la devam eden Amerika ödül sezonunun habercisi olan Akademi Müzesi Galası’nın davetlilerinin şıklığına göz atın.

Tarzları çok farklı da olsa (soldan sağa) Selena Gomez, Billie Eilish ve Cara Delavingne siyahı tercih etti.

(Soldan sağa) Julianne Moore, Kendall Jenner ve gecede onur ödülü alan Oprah Winfrey kelimenin tam anlamıyla renge bürünmüş.

Sade ama göz alıcı, klasik ama sıkıcı değil, metalik ama sıcak… (Soldan sağa) Natalie Portman, Demi Moore ve Zoe Kravitz altın gümüş ve bakır tonlarıyla bambaşka stiller yaratmış.

LaKeith Stanfield gibi leopar desenine cesaret edenler, Barry Keoghan gibi kırmızı halı için beklenmedik bir seçimle şık olmayı başaranlar, Jared Leto gibi kombinine mutlaka bir muziplik katanlar ve Charles Melton gibi smokin giyip göğsünü açanlar erkek modasının sıkıcılıktan kurtardı.

Kırmızı halı uzun davetliler kalabalık… Tercih ettiği dar siyah tulumla seksi maskülen stilini konuşturan eski model Amber Valetta, seçimiyle kırmızı halıya tazelik getiren Lupita Nyong’o ve giysileriyle olmasa da gençlikleri ve güzellikleriye dikkat çeken yeni evli Brookyn Beckham-Nicola Peltz çiftiyle bitiriyoruz.

Çifte kumrular Monica Bellucci ve Tim Burton kırmızı halıdaÇifte kumrular Monica Bellucci ve Tim Burton kırmızı halıda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.