Sofia Vergara kendi kahve markasını çıkardı: Siz de ‘tanrım’ diyeceksiniz

'The Modern Family' dizisinin yıldızı Sofia Vergara kahve konusunda çıtasının çok yüksek olduğunu belirterek ağzına layık kahve içebilmek için kendi kahve markasını yarattı.

Popüler 4 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Vergara kahve çekirdekleri içindeki bu fotoğrafıyla kahve markasını duyurdu.

Kolombiya kökenli oyuncu Sofia Vergara kendi kahve markasını yarattı: ¡Díos Mio! Coffee. İspanyolca ‘tanrım’ anlamına geliyor. Markanın basın bülteninde yer alan bilgiye göre Díos Mio Latinoların mükemmel tadı yakaladığında sıklıkla kullandığı bir deyim.

Konu kahve olunca çıtayı çok yükseklere koyduğunu belirten Vergara ¡Díos Mio! kahvesinin kişisel ihtiyaçtan doğduğunu anlattı. Yaşadığı Los Angeles’ta iyi kahve bulmanın ne kadar zor olduğundan şikayet etti.

Kahve markasını yaratırken Kolombiya’nın en önemli kahve kurumlarından Ulusal Kahve Yetiştiricileri Federasyonu’yla işbirliği yapmış. Markasında kullandığı çekirdeklerin tamamı kadın üreticilerin elinden çıkıyor. Kahvenin üç çeşidi var: Tatlı, denge ve güç. Bu üç çeşit Kolombiya kadınlarının özelliklerini temsil ediyor.

Kahve markasının duyurusunu yaparken kahve çekirdekleri arasında çıplak bir fotoğrafını paylaştı. Altına “Yakında siz de ‘Tanrım’ diyeceksiniz” notunu düştü.

Sofia Vergara, Colombialı Sofia Vergara, Colombialı “Mafya annesi” oldu

‘The Modern Family’ dizisindeki Gloria karakteriyle milyonların kalbini kazanan 51 yaşındaki oyuncu son olarak Netflix’te başrolünde olduğu ‘Griselda’nın tanıtım döneminde yayınlanan bir videoda kahve uzmanlığını konuşturmuştu. Beş çeşit kahve ile kör tadım yapan oyuncu kahve çeşidini ve demlenme şeklini doğru bilmişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.