AK Partili meclis üyesi İsrail’e tepki göstermek için Hitler’e rahmet okudu

Atakum Belediyesi’nde AK Partili meclis üyesi Süleyman Sezen, Gazze'deki hastane saldırısıyla ilgili tepki gösterirken, "Bugün dünyayı karıştıran siyonist İsrail, her kötülüğün altından çıkan insanlar için Hitler’i bir kez daha rahmetle anıyorum" dedi.

Siyaset 18 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Samsun Atakum Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı III. Oturumu  yapıldı. Toplantıda, Gazze’deki hastaneye yönelik saldırı da gündeme geldi. Konuyla ilgili söz alan AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Süleyman Sezen Yahudi soykırımı yapan Hitler’e rahmet diledi.

Süleyman Sezen’in sosyal medyada tepki çeken konuşması şöyle: “Dün akşam Gazze’de yaşanan olaylar insanlık dışı. İsrail bir terör devletidir. Bunu dün akşam bir kez daha kadınları, çocukları ve Birleşmiş Milletler’in izniyle hastaneye yerleşen insanları bombalayan katil, terör devleti İsrail’i kınıyorum. Tarihte herkes ırkçı diye Hitler’e kızar. Hitler’in bir sözü vardır; ‘Öldürmediğim her Yahudi için bana lanet okuyacaksınız’ der. Doğru sözler… Bugün dünyayı karıştıran siyonist İsrail, her kötülüğün altından çıkan insanlar için Hitler’i bir kez daha rahmetle anıyorum.”

Gazze'de acı durulmuyor, gece boyunca bomba yağdıGazze’de acı durulmuyor, gece boyunca bomba yağdı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.