Akşener Kütahya adayını da açıkladı

Yerel seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan İYİ Parti'de Kütahya adayı da açıklandı. Genel Başkan Meral Akşener, Kütahya'da yaptığı konuşmada adayın Ahmet Tekdemir olduğunu duyurdu.

Siyaset 4 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girmeye karar veren İYİ Parti adaylarını açıklamaya devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Teşkilat Buluşmaları programı kapsamında gittiği Kütahya’da İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayının Ahmet Tekdemir olduğunu açıkladı. Akşener 2024 yerel seçimlerine ilişkin de şöyle konuştu:
“Bugün yerel seçimlerden başlayarak bu ülkenin üçüncü bir seçeneğini yani İYİ Partiyi milletimizin tercihine sunmak üzere yeniden kuruluş ayarlarımıza döndük. Çünkü biz onun için kurulmuştuk. Eğer belediyelerimizde doğru ulaşabilirsek, milletimize ulaşabilir, kendimizi anlatabilirsek, ben iddia ediyorum aday olmuş arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu milletimizin tensipleriyle, teveccühüyle kazanacaklar. Hırsızlık yapmadan, yandaş kayırmadan, kendisini zenginleştirmeden, çalmadan çırpmadan, çaldırmadan, ahlaklı davranarak, ‘iyi’ belediyeciliği ve sosyal belediyeciliği hayata geçirerek örnek olacak arkadaşlarımız.”

Akşener partisinin yerel seçim tavrını tekrarladı: Hür ve müstakil gireceğizAkşener partisinin yerel seçim tavrını tekrarladı: Hür ve müstakil gireceğiz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.