Babacan tevhid bayrağı açanı da yumruk atanı da buluşmaya davet etti

DEVA Partisi lideri Ali Babacan partisinin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Siyaset 11 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yerel seçim yaklaşırken partisinin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. “Duymayan kalmamıştır herhalde ama ben buradan bir kez daha söyleyeyim, DEVA Partisi tüm illerde kendi adaylarıyla seçime girecek” diyen Babacan partisinin adaylarını  ‘belediye deyince gözünde dolar işareti belirmeyen’ kişiler olarak tanıttı.

Babacan “Duymayan varsa duysun, bilmeyen varsa öğrensin. DEVA Partisi önümüzdeki 31 Mart seçimlerine kendi adıyla sanıyla, kendi logosuyla, amblemiyle, kendi gücüyle girecek” dedi.

Tevhid bayrağı açanı ve yumruk atan Ege’yi çaya çağırdı

İstanbul’da Filistin’e destek yürüyüşünde Tevhid bayrağı açılmasının ardından yaşanan olaylara değinen Babacan “Ege kardeşim seni de diğer genç arkadaşlarımızı da ayrımcı ideolojilere teslim etmeye hiç niyetimiz yok. İnşallah bir an önce özgürlüğüne kavuşursun. Kavuşursun da o yumruğu attığın İsmail, ben, sen ben oturur bir çay içeriz. Ve toplumun mayasında olan birliği beraberliği tüm ülkeye gösteririz. Otururuz ülkemizin yarınlarını konuşuruz. Burada söz veriyorum Ege kardeşimize; seni de hiçbir gencimizi de bu ayrımcı siyasete teslim etmeyeceğiz” dedi.

“Türkiye’nin her köşesinde seçim günü eline pusula alan vatandaşlarımız DEVA Partisi logosunu görecek” diye konuşan Babacan “Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla temiz ve iyi yönetime oy verebilecek. Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımız bileğinin gücüyle, alnının teriyle, boğazından haram tek lokma geçmemiş adaylarımıza oy verebilecek. Gaziantepliler de 31 Mart günü oy pusulasını ellerine alacak ve damgayı DEVA logosuna basacak” diye konuştu.

Parti tanıtımına göre Gaziantep Büyükşehir ve ilçelerinde adaylar şöyle:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Ekrem Kurt
Araban Belediye Başkan adayı: Ferit Karataş
İslahiye Belediye Başkan adayı: Bekir Yücel
Oğuzeli Belediye Başkan adayı: Mehmet Bozkurt
Şahinbey Belediye Başkan adayı: Bekir Saltan
Şehitkamil Belediye Başkan adayı: Okan Kısacık

DEVA Partisi'nden istifa eden 800 kişi AK Parti'ye katıldıDEVA Partisi’nden istifa eden 800 kişi AK Parti’ye katıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.