Bahçeli’nin bir günü | Kaset gündemine sert çıkış: Namussuz montajcılar

MHP lideri Bahçeli, Ordu'daki mitinginde son dönemlerde sosyal medyada bazı hesaplar tarafından ortaya atılan ve cumhurbaşkanı adayı İnce üzerinden dile getirilen 'kaset' iddialarına tepki gösterdi. Bahçeli, "Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır" dedi.

Siyaset 12 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı

Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli, Ordu ve Tokat’ta halkla bir araya geldi. “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” başlıklı mitingde konuşan Bahçeli, seçimleri kundaklamak için karanlık ellerin devrede olduğunu söyledi ve “Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır” dedi.

“Küresel medya, dış güçler, emperyalizme ruhunu satmış iç odaklar, sosyal medya teröristleri, ajan provokatörler, bölücü çevreler, azgınlaşmış Türk düşmanları 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindedir” ifadelerini kullanan Bahçeli, hangi iftira atılırsa atılsın bunun boşuna olduğunu belirtti. Kavga arayanlara da sabırla muamele edeceklerini söyleyen Bahçeli, kaosu arzulayanlara da karşı duracaklarını söyledi.

Bahçeli, Ordu’daki Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslendi.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüklenen Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu teröristlerle yol yürümekle suçladı ve “Kılıçdaroğlu zalimlerin kontrolündedir” iddiasında bulundu. Kılıçdaroğlu’nun paravan aday olduğunu söyleyen Bahçeli, “Türkiye düşmanlarına yakayı kaptırmıştır. Onların dümen suyuna girmiştir. Maalesef CHP artık tanınmaz ve tanımlanamaz haldedir. Aziz Atatürk’ün kurduğu parti HDP’yle tek yumurta ikizine dönüşmüştür. Mehmetlerimizin katilleri Kılıçdaroğlu için çalışmaktadır” dedi.

Erzurum saldırısına da değinen Bahçeli, provokasyona yol açanın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu savundu ve bunun altından ‘bölücüler ile FETÖ’cüler’ çıktığını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun Adana mitinginde hakkı yenene hakkını teslim edeceğine dair konuşmasına da tepki gösteren Bahçeli, “Türkiye’de hakkı yenmiş, hakları çiğnenmiş hiç kimse yoktur. Eğer çıkarsa onların haklarını iade etmek de namus borcumuzdur” dedi  ve “Terörist Demirtaş’ı bırakmak hangi hakkın, hangi hukukun gereğidir?” diye sordu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.