Binali Yıldırım, kağıda bakarak İstiklal Marşı’nı yanlış okudu

AK Parti'de 3 dönem kuralına takılan isimlerden birisi olan eski Başbakan Binali Yıldırım Meclis'te son konuşmasını yaptı. Yıldırım, "Dilerim ki ismimiz ülkeye hizmet etmiş birisi olarak anılır" diyerek veda ederken, kağıda bakmasına rağmen İstiklal Marşı'nı yanlış okuduğu görüldü.

Siyaset 24 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Eski Başbakan ve AK Parti  Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, TBMM’de 23 Nisan özel oturumunda yaptığı konuşmasının sonunda, kağıda bakmasına rağmen İstiklal Marşı’nı yanlış okudu.

Yıldırım’ın, “O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak” yerine, “O benim milletimindir…” dediği görüldü.

Ak Parti'de 68 isim üç dönem kuralına takılıyorAk Parti’de 68 isim üç dönem kuralına takılıyor

Erdoğan’dan çocuk bakana: Bu muhalefeti ne yapacağız

TBMM’de 23 Nisan özel oturumu yapılırken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’da Dolmabahçe  Sarayı’nda çocukları kabul etti.  Her bir çocuk bir bakan koltuğuna oturarak hedeflerini anlattı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı koltuğunda oturan kız çocuğu kısa bir konuşma yaptı.
Erdoğan, konuşmasını tamamladıktan sonra çocuğa, “Bu kadar mı? Ama enerjide ben biliyorum ki siz çok gayretlisiniz. Hele hele şimdi Karadeniz gazını çıkardınız ki… Karadeniz gazıyla artık dışa bağımlılıktan yavaş yavaş kurtuluyoruz. Ama Sayın Bakanım bu muhalefet, bizim dilimizden anlamıyor ya… Ne yapacağız onları?” dedi.
Erdoğan’ın ifadeleri karşısında şaşkınlık yaşayan öğrenci, “Nasıl yani?” dedi. Konuşmayı sürdüren Erdoğan, şunları söyledi: “Biz gazı bulduk diyoruz onlar nerede? Karadeniz’de. Nerede? Filyos’ta. Haritada bize Filyos’u gösterin ey muhalefet. Bilmezler. Nerde Filyos? Zonguldak’ta.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.