‘Bizden habersiz broşür dağıtamazlar’ diyen Işıkver’e CHP’den yanıt: Tartışma yaratmaya çalışıyor

MHP'li vekil Işıkver Elazığ'da seçim ofislerine yapılan saldırıya dair açıklamasında isterlerse kendilerinden habersiz broşür dahi dağıtılamayacağını söyledi. 10Haber'e konuşan CHP İl Başkanı Duran bu tartışmaya girmeyeceklerini belirtti.

Siyaset 20 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver.

Elazığ’ın merkez Yazıkonak beldesinde MHP’nin seçim irtibat bürosuna kimliği belirsiz kişiler geçen perşembe günü saldırı düzenledi. İrtibat bürosundaki parti bayrakları yırtıldı, camlara kırmızı boyayla çarpı işareti kondu. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver konuyla ilgili basın açıklaması yaptı ve çok sert konuştu.

Bu tip olayların Yazıkonak’ta MHP’nin yürüyüşünün bazı kesimleri rahatsız ettiğini gösterdiğini belirten Işıkver “Bu bizim açımızdan çok rahatsız olunacak bir durum değil. Çünkü biz biliyoruz ki yüreği olan, şerefi olan, izzeti olan böyle bir eyleme kalkışmaz” dedi. Bu gibi eylemlerin yürüyüşlerini durduramayacağını söyleyen Işıkver “Bu tip işlere tenezzül edenlere buradan bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Bırakın bu bayrağı kesmeyi bu memlekette en pehlül ülkücünün ceketinin bir düğmesini koparamazsınız, çünkü siz de o yürek yok. Ama biz istersek bu şehirde hiç kimse bizden habersiz el broşürü bile dağıtamaz” diye konuştu.

Işıkver konuşmasının sonuna doğru “Ama biz istersek bu şehirde hiç kimse bizden habersiz el broşürü bile dağıtamaz” deyince bu cümleler sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili ulaştığımız ve bu cümleyi sorduğumuz CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran Işıkver’in bu açıklamaları hep yaptığını, bu üslubu her zaman kullandığını söyledi.

Duran “Genel seçimde de gördük, aynı üslubu kullandığı için muhatap almadık. Çünkü sokaktaki karşılığını görüyoruz. Muhatap almamamızın en doğrusu olduğunu söylüyor vatandaş. Tartışma ortamı yaratmaya çalışıyor ama bu Işıkver’in siyaset tarzı. Biz tartışmaya girmeyeceğiz” dedi.

MHP'de Adana depremi: Üç ilçe başkanlığı kapatıldı, Bahçeli'nin başdanışmanı disipline sevk edildiMHP’de Adana depremi: Üç ilçe başkanlığı kapatıldı, Bahçeli’nin başdanışmanı disipline sevk edildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.